Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Újabb hírek Galambos Lajosról: Ügyvédje szerint egészségi állapota napról napra rosszabb

Dr. Csontos Zsolt szerint úgy kell elképzelni a zenész napjait, mint amikor valaki kórházban fekszik, és éjjel-nappal nővérek figyelnek rá.

Galambos Lajos április végén vonult be a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe, víz-, gáz- és áramlopás miatt ítélték 3 év 6 hónap börtönbüntetésre. Egy héttel a bevonulása után a zenészt mentővel vitték be a berettyóújfalui börtönkórházba, és bár később visszaszállították Baracskára, máig egészségügyi felügyelet alatt tartják. Emiatt a jogi képviselőjével otthonápolási őrizetet kérvényeztek.
A zenész ügyvédje, dr. Csontos Zsolt legutóbb a Story magazinnak nyilatkozott ügyfele hogyléte felől. Mint mondta, bár a helyzet nem annyira súlyos, mint ahogyan azt néhány helyen olvasni lehet, Galambos állapota nem javul.
– A bevonulásától a betegszobán tölti a napjait. Nem javul az egészségügyi állapota, mondhatni, napról napra rosszabb. Nyilvánvalóan az alapbetegségeinek nem tesz jót ez az élethelyzet. De a rémhírekkel ellentétben nincsen életveszélyben! – jelentette ki a jogi képviselő, hozzátéve: a zenész napjait úgy kell elképzelni, mint egy kórházban fekvő betegét, akire éjjel-nappal nővérek vigyáznak. Esetében viszont nincsenek betegtársak, hiszen egyedül van egy szobában, és arra vár, hogy a szeretteivel beszélhessen.
Galambos az ügyvédjén kívül a családtagjaival is rendszeresen kommunikál, személyesen viszont egyikükkel sem találkozott a bevonulása óta.
– Lajcsi nagyon tartja magát. Kérhetné börtönpszichológus segítségét, de még nem tette meg, ebből is tudom, hogy jól van – tette hozzá dr. Csontos.
A téma kapcsán maga a zenész is rövid nyilatkozatot tett a magazinnak. Mint mondta, a családja támogatása és az a tudat tartja életben, hogy ki fog menni a börtönből. Hozzátette, nem kell érte aggódni, a jogi képviselőjével pedig jelenleg is azon dolgoznak, hogy a kérelmeit pozitívan bírálják el, és a kiszabott börtönbüntetését ne kelljen leülnie.

Fotó: RTL