Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Laky Zsuzsiék családjában kötelező a sport

Az egykori szépségkirálynő nem csak a sajátjára, hanem férje és lányai egészségére is odafigyel.

Csodaszép családja van Laky Zsuzsinak és Dietz Gusztávnak, két gyönyörű lányukkal és kutyájukkal élnek Gödön, ahol gyakran hajókáznak a Dunán. Hosszú távú terveikben szerepel, hogy még közelebb kerüljenek a természethez, és még távolabb kerüljenek a város zajától.
Laky Zsuzsi lányai, Luca és Lujza édesanyjuk szépségét örökölték. A modell, szépségkirálynő tudatosan odafigyel családja egészségére.
– Fontosnak tartjuk mindketten Gusztival, hogy megfelelően étkezzenek a gyerekek, a sport mellett. A sport nálunk kötelező! Odafigyelek arra is, hogy mit esznek. A nagyobbik lányomnak több étel-érzékenysége van, nála különösen oda kell figyelni. Suliidő alatt minden reggel viszi magával az ebédjét. Tudják, hogy édességet este 6 után nem eszünk, inkább gyümölcsöt. Nyáron persze a jégkrém lecsúszik, de ha lejövünk a partra, gyümölcsöt hozunk magunkkal. A második terhességem alatt 14 kilót szedtem fel és sehogy nem akartak lemenni a kilók. Rájöttem, hogy sokkal jobban oda kell figyeljek magamra. Ezért segítség után néztem: pár hónapja elkezdtem használni egy gyógynövény-keveréket – ami igazán izgalmas anyagokból áll –, 8 kilótól szabadultam meg. Ez a súlycsökkentő innovátor tartalmazza a banaba fa levelét, így az elfogyasztott zsírok fele képes csak felszívódni, hatására a vércukorszintem sem ingadozik, a zsírok pedig nem rakódnak le a nemkívánatos helyekre. Az indiai csalán az anyagcsere felturbózásáért felelős, ráadásul a fogyókúra alatti feszültséget is megszünteti. De van egy olyan trópusi növény is benne, ami képes blokkolni a keményítő és a cukor zsírrá alakulását, így pukkantja ki a kis zsírsejteket – mondta Zsuzsi.

DSC 3644 ret2

Gusztinak nagyon tetszik a szerelme, a büszke férj mindig is a legszebbnek látta feleségét.
– Nekem az a fontos, hogy Zsuzsi magával legyen renben, az általánosan hatással van mindenkire a családban. A lányok szerencsére rá hasonlítanak jobban, aminek én nagyon örülök. Tény, hogy nagyon szép családunk van, én vagyok benne a legcsúnyább – tette hozzá nevetve Guszti.

A család a nyári szünetben rengeteg időt tölt együtt, jobbnál-jobb programokkal.
– Itt lakunk a Duna mellett, van egy kis hajónk, minden nap átmegyünk a Homokszigetre, és ott együtt van a család. Nyáron itt töltjük a legtöbb időnket, de sokszor hazamegyünk anyukámékhoz Nagykanizsára, vagy a lányokkal Balcsira. Nagyon szeretünk kirándulni, leggyakrabban Verőcére, a Csattogó-völgybe megyünk. A kutyát is visszük, ott szabadon lehet engedni, nagyon szeretjük azt a környéket – mesélte Zsuzsi, akinek a szavaihoz férje is csatlakozott.

DSC 3483 ret2

– Imádunk együtt menni, imádjuk Verőcét is, azt az irányt találtuk ki magunknak. A dombtetőről gyönyörű a kilátás a Szigetcsúcsra. Hosszú távon úgy tervezzük, hogy eltávolodunk kicsit a világtól. Szeretnénk a gyerekeinket is erre nevelni, hogy minél jobban igyekezzenek ők is leszakadni a civilizációról, mert úgy érzem, hogy le kell. Szeretnénk megtermelni saját magunknak sok mindent, szeretnénk néhány háziállatot, csirkét, kecskét, nyulat. Nem mindegy, hogy a lányok mibe nőnek bele, abba, hogy ételt rendelgetünk, vagy abba, hogy látják, hogy a zöldség nem a boltban terem – mondta Guszti.
– Abszolút nem áll tőlem sem távol ez, gyerekkoromban volt 300 disznónk és 30.000 csirkénk – tette hozzá Zsuzsi.