Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bódi Gusztiékhoz költözött Emilio családjával

Hétfőtől visszatér a Sláger TV képernyőjére Emilio és családja, hiszen új évaddal jelentkezik a Sláger TV reality-je, a Drága családom.

A minden hétfőn, szerdán és pénteken, 20:55-től látható műsor nyitó epizódja az Emilio família költözésével nyit.
– Hosszas hezitálás után úgy döntöttünk, hogy nem eladjuk, hanem teljesen átalakítjuk az otthonunkat. A pincétől a padlásig mindent, hogy még szebb, kényelmesebb legyen az otthonunk – mondta Tina, aki végtelenül hálás, hogy a Bódi-család menedéket nyújtott számukra a felújítás idejére.

DCS STV3


– Több évtizedes barátság fűz minket Bódiékhoz, bár én mondtam, hogy menjünk panzióba, ők hajthatatlanok voltak. Bízom benne, hogy a családom nem borítja ki őket. Néha tudunk sokak lenni – vallotta be Tina, akinek férje valóba nem fogta vissza magát.
– Hoztunk egy kis tepertőt és szalonnát Gusztiéknak, de ez semmiség, ahhoz képest, amivel ők vártak minket. Mondanom sem kell, kicsit rosszul is lettem, de ettől függetlenül óriási öröm, hogy itt lehetünk náluk. Most már nemcsak a zenéléstől, de tőlünk is hangos lesz a házuk – tette hozzá Emilio. Az új évad promója itt tekinthető meg:

Augusztus 28-tól minden hétfőn, szerdán és pénteken új epizódokkal jelentkezik a Drága családom a Sláger TV-n.