Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Meghalt a Dallas egykori sztárja

Újabb csillag távozott a Dallas sztárjainak sorából. Elhunyt Gayle Hunnicutt, a népszerű sorozat színésznője.

80 éves korában halt meg Gayle Hunnicutt, akit a Dallasban a házasságtörő, csábító Vanessa Beaumont szerepében ismerhettek meg a nézők. Hunnicutt bár texasi születésű, később Angliába költözött, ahol családjával élt. A színésznőt két gyereke és öt unokája gyászolja, a halál okát és a részleteket egyelőre nem közölték.
Gayle Hunnicutt fiatalon kezdte karrierjét, ugyanis 23 éves korában szerepelt először egy vígjáték-sorozatban, később számtalan szerepet kapott. Legismertebb szerepe mégis a Dallas csábítója volt, annak ellenére, hogy csak egy mellékszerepet kapott a sorozatban.
Filmes karrierje előtt Los Angelesben járt egyetemre, ahol ösztöndíjjal tanult angol irodalmat és színészetet, majd divatmodellként dolgozott, de a színészet érdekelte igazán. Kétszer ment férjhez élete során, először David Hammings színészhez, majd később Simon Jenkins újságíróhoz, de tőle is elvált 2009-ben.
A Dallason kívül ismertebb szerepe volt Irene Adler, akit a Sherlock Holmes kalandjai című sorozatban alakított, továbbá A vad angyalok című akciófilmben, és A két lány című drámában is feltűnt – írja a Mirror.