Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megnősült Mischinger Péter és már az első gyermeküket várják

Az Exatlon Hungary egykori versenyzője feleségül vette várandós kedvesét.

Mischinger Péter és párja, Judit nemrég férj és feleség lettek. Az egykori exatlonos a hot! magazinnak mesélt a nagy napról, illetve arról, hogy a kedvesét már várandósan vezette oltár elé.
A bulit a bemutatóval indítottuk, a menyasszonytánc a buli végén volt, de óvatosnak kellett lennünk, ugyanis babát várunk Jucival! Még nagyon az elején vagyunk, és nagyon jól bírta. Én is beszálltam táncolni a legénybúcsús ruhámban: fehér harisnya, balettcipő, tütü meg atléta. Elég viccesen néztem ki! – mondta a hot! magazinnak Péter.
Mischinger szerint a párja megelégedett volna egy szűk szertartással, majd egy romantikus lagzival is, ő viszont össznépi mulatságra vágyott. Így a menyasszony akarta inkább a díszítésben teljesedhetett ki, minden rózsaszínben pompázott.
Végtelenül sok munka volt benne, nagyon elfáradtunk; attól tartottam, hogy nem bírom ki két lábon az esküvőt. Ehhez képest akkor mentem el aludni, amikor feljött a nap. Nagyon komoly lagzink volt, 250-en voltunk. Ez a szűk baráti és családi kör, főleg az én ismeretségi körömből. Jucinak nagyjából 50-60 rokona és barátja jelent meg. Nálam anyai és apai ágon is nagy a család, emiatt akartam, hogy mindenki eljöjjön, ez pedig sikerült is. Ezenkívül a gladiátorok közül jöttek el sokan, voltak exatlonisták, és a Párharcból is jöttek el párok – mesélte a nagy napról.
Mischinger azt is megosztotta a lappal, hogy az esküvő egyházi része a zsámbéki romtemplomban volt, a lagzit pedig Al­más­fü­zi­tőn, a római erődben tartották. Ezt megelőzően egy rögtönzött bemutatóval is készültek, ahol a sportoló három másik harcossal, két testvérével és egy jóbarátjával küzdött meg.
Édesanyám, amíg élt, sokszor emlegette, hogy szeretné látni a fiait végigvonulni a gladiátorsorfal előtt, és ezt én, ha utólag is, megadtam neki. Maga a rongyrázás része nem érdekelt bennünket, de azt akartuk, hogy jó hangulat legyen, azzal pedig mindenki meg volt elégedve – tette hozzá.

Fotó: TV2