Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Benedek Miklós fia, Benedek Tibor hiányáról: Ő él, itt van, velünk van

A színművész elhunyt fiáról és unokáiról is beszélt.

Benedek Miklós szeptemberben megkapta a Nemzet Színésze elismerést, és októberben hosszú betegeskedés után visszatér a színpadra – egyebek mellett erről mesélt a Mokka riporterének, aki otthonában látogatta meg a színművészt.
A riportban édesapjáról, a szintén színész Benedek Tiborról is beszélt, akiről elsőszülött fiát elnevezte. Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó 2020-ban hunyt el, Benedek Miklós fájdalma azóta nem enyhül, és azt mondja, nem is fog.
Mert ő él, itt van, velünk van. Sokáig apámat is úgy éreztem, hogy itt van, sokat álmodtam róla. Tiborral is azt érzem, hogy itt van velünk. Főleg, hogy a két utód itt van – mondta el a színművész, fia és Epres Panni gyerekeire utalva. Mór 2007-ben, Barka 2009-ben született.
Bár az ő gyerekeiből nem lett színész, Benedek Miklós nem tartja kizártnak, hogy valaki kövesse őt a pályán a családból.
Talán a kisunokám, a lány, Barka lesz valami ilyesmi. Mondom neki, hogy hagyd abba a balettet, menj el színésznőnek! De nem akar. Nem akarja otthagyni a balettet, mert nagyon szereti. A másik unokám egy az egyben a Tibor, és nem sokára majd hallanak róla – árulta el.
Benedek Mór apja nyomdokain jár, szintén tehetséges vízilabdázó. A KSI 16 éves játékosa áprilisban szerezte első góljait az élvonalbeli vízilabda-bajnokságban.

Fotó: MTI/Czimbal Gyula