Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

11 év és két gyerek után válik a férjétől Som-Balogh Edina

Som-Balogh Edina és a férje, Som Krisztián válik, döntésük okát is elárulták.

Tizenegy év után válik a férjétől Som-Balogh Edina. A Barátok közt egykori sztárja őszinte interjúban mondta el, hogy a férjével miért döntöttek a szakítás mellett. A párnak két közös gyermeke született az évek alatt, és kiderült, hogy végül a színésznő mondta ki, hogy legyen vége a kapcsolatuknak.
Folyamatban van a válásunk. Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége. Az évek alatt sokszor jutottunk el odáig, hogy lehet, nem tudjuk visszahozni a korábban köztünk lévő energiákat, nem tudunk visszatalálni ahhoz a mindent elsöprő szerelemhez, ami első éveinket jellemezte. Ezt többször ki is mondtuk, de úgy voltunk vele, hogy saját családi mintánkat követve nem lehet út egy válás. Benne voltunk a mókuskerékben, és eszünkbe sem jutott, hogy mi ketten együtt ebben hol vagyunk. Sosem lehet kijelenteni, hogy végérvényesen vége, de az biztos, hogy most mi külön folytatjukárulta el a hot! magazinnak Som-Balogh Edina, majd hozzátette, Krisztiánnal soha nem passzoltak egymáshoz, inkább kiegészítették egymást, de közben súrlódásaik mindig voltak ebből kifolyólag. Kiderült, hogy a pár akkor távolodott el egymástól igazán, amikor Edina édesanyja beteg lett, és ápolásra szorult.
Akkor a férjemtől elfordultam a szüleim felé, mert a fókuszt teljesen beteg édesanyámra helyeztem. Előfordult, hogy heti négy napot töltöttem a gyermekemmel – akkor még csak Noel volt – anyuéknál, és hármat otthon. És az a három is nehéz volt, mert anyunak szüksége lett volna rám, közben meg Krisztián két főálláson is dolgozott, ami ezt tovább nehezítette, aztán nem sokkal később ugyanezt élte át Krisztián is édesapjával, sajnos őt is sokáig ápolni kellett vidéken távol, mielőtt őt is elvesztettük. Ebben az élethelyzetben nem lehetett nem eltávolodni. Talán, ha akkor jobban és tudatosabban támogatjuk egymást lelkileg, lehet, könnyebb lett volna kettőnk között a viszony, de én is ellenséges voltam akkor, az egész világra is. Bezártam, mindkettőnknek nagyon nehéz volt – mesélte a színésznő.
Som-Balogh Edina leszögezte azt is, hogy nem egy harmadik fél miatt ment tönkre a kapcsolatuk, és a gyerekeket továbbra is együtt nevelik szeretetben és békességben.

Fotó: TV2/Ütős ötös