Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Majka védelmébe vette Azahriah-t és beszólt az énekes kritikusainak

„Tessék elfogadni, hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír!”

Majka közösségi oldalán tett közzé egy posztot, melyben egyrészt elismerését fejezi ki az Azahriah sikerei iránt (a héten derült ki, hogy jövő májusban duplakoncertet tart a Puskás Arénában), másrészt elítéli azokat a művészeket, akik csak kritizálni tudják a fiatal énekest.
Egészen furcsa, mit vált ki a magyar zenei közegből az, hogy egy 21 éves fiú telerakja a Puskás Arénát. Nagy eséllyel kétszer is… – kezdte bejegyzését a rapper, majd úgy folytatta:
Interneten fröcsögő, levitézlett, sosem volt sikeres sztárok mondják meg a receptet, meg azt, hogy ez miért rossz, meg mit kéne máshogy. Ráadásul van egy kis közeg egy pár megmondóemberrel az élen, akiknek a karrierjük évtizedek óta abban merül ki, hogy az éppen aktuálisan felkapott előadót pocskondiázzák. Minden hangot ismernek a zongorán, de mégis az egész életük arról szólt, hogy próbálkoznak próbálkoznak, de valójában sosem tudtak maradandót alkotni, vagy népszerűbbek lenni, mint egy bármely tehetségkutatós 9. helyezett, sőt! – írta, majd feltette a kérdést: „Ha valaki ilyen sikert ér el, miért nem lehet csak annyit mondani , hogy gratulálok?” Szerinte nem érdemes olyan dolgokon vitatkozni, hogy a közönség miért szeret egy előadót, dalt vagy produkciót, mivel ez egyéni ízlés kérdése. Úgy látja, azzal nincs semmi probléma, ha az emberek társaságon belül megbeszélik egymással, kinek mi tetszik, de „nyilvánosan páváskodni közösségi oldalakon egy kis figyelemért cserébe kegyetlenül gáz”.
Mint írja, az ilyen embereknek a 90%-a „sosem fog megérteni egy sikeres előadót, mert ő vagy sosem volt sikeres, vagy egyszerűen irigy, vagy mindkettő. Legtöbb esetben meg az egyik szülte a másikat.”
Azahriah azért egy hihetetlenül felkapott előadó, mert a dalai egész máshogy és másról szólnak, mint kortársainak. Ez már elég ahhoz, hogy népszerűbb legyen náluk. Nagyon sokszor léptünk fel együtt, egy helyen. Láttam sokszor a színpadon, és itthon a gyerekek is rongyosra hallgatják a dalait. Vannak dolgok amiket én a helyében egészen máshogy csinálnék, de hát pontosan azért, mert én egy másik előadó vagyok. Nem kezdek el okoskodni nyilvánosan, vagy adok kéretlen tanácsokat egy olyan fiúnak aki jelenleg minden fórumon no1. Főleg nem azért, mert még csak 21 éves!!!Nyilván sok hibával, ahogy azt 21 évesen illik is – tette hozzá Majka, aki szerint majd az idő és a színpadon eltöltött rutin megmutatja Azahriah-nak, miben kell még fejlődnie, és hogy ezt a sikert hogyan tudja megőrizni hosszú távon. A rapper véleménye az, hogy ez a legfontosabb téma most az énekessel kapcsolatban. Annál nincs fontosabb, mint tudni, hogy a nagy siker kegyetlen teherré tud változni, ha egyszer apad a népszerűség. Márpedig ez a világ természetes rendje. Nincs senki a világ tetején egy életen át. Egy dupla Puskás Aréna után, ha majd csak kétszer tölti meg egy nyáron a Budapest Parkot, megélheti akár bukásnak is, pedig más a kezét odaadná egy fél házért – fogalmazott Majka.
Mindig a közönség választ!! Ezt érdemes tiszteletben tartani. Ahogy a teljesítményt is. Tessék elfogadni, hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír, és olyan dolgot csinál, ami iránymutató kell legyen azoknak is, akik 30 éve tapossák a szakmát… meg egymást… – fogalmaz.

Fotó: TV2