Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tangát kapott rajongójától Emilio – Hatalmas balhé lett belőle

Az énekesnek még soha nem volt része ilyen meglepetésben, így igyekezett azt eltitkolni felesége előtt.

Tina azonban rátalált a meglepetésre és nemcsak Emiliot, de a rajongót is számonkérte.

Parázs vita alakult ki az Emilio famíliában, akikhez családi jóbarátok látogattak és egy általuk régóta ismert rajongót is magukkal vittek. Emilio készségesen körbe is vezette a hölgyet a házban, ám arra nem számított, hogy a hölgy extra meglepetéssel, egy tangával készül.
Rendesen zavarba jöttem ettől az egész helyzettől. Ilyen ajándékot talán még nem is kaptam. Először azt hittem, hogy valami nyaklánc, utána jöttem csak rá – ahogy a hölgy mondta – hogy ez egy tanga. Azt se tudtam mit mondjak, gyorsan eltettem és hallgattam az egészről, iszonyatosan zavarban voltam – árulta el a Drága családomban az énekes, akinek titka hamar lelepleződött. Tina ugyanis rábukkant a nem mindennapi ajándékra és számon is kérte Emiliot. Az énekes először nem merte megmondani az igazat, barátjára kente a dolgot, miszerint az a párjának szánta az extrém darabot, de nem volt bátorsága megvenni, így Emilio tette azt meg. Az igazság azonban hamar kiderült.

DCS 02


Nem vagyok egy féltékeny típus, nem szoktam nézegetni Emil telefonját vagy hogy ki írt neki. Inkább ő szokta velem megosztani, ha valamilyen határt átlépő üzenetet, fotót kap. Volt már példa rá, hogy nőktől kapott ajánlatot, fotót, mindenféle látószögből. Nem tulajdonítunk ezeknek különösebb jelentőséget. Eleve úgy vagyok vele, hogy akit vinni lehet, arra rá kell adni a kabátot és kinyitni neki az ajtót, menjen csak – mondta Tina, akit felhúztak a történtek.
Emiliora mérges voltam, mert nem mondta el és még egy kis történetet is körített hozzá. A hölgyre pedig eléggé kibuktam, hiszen beengedtük az otthonunkba – csak azért, mert a barátaink ismerőse – erre ilyennel készült. Sőt, az egészet úgy adta elő, mintha Emil kereste is volna a társaságát. Muszáj voltam egy kicsit helyretenni a dolgokat – magyarázta Tina, akinek kifakadását az alábbi videóban lehet megtekinteni.

Fotó: TV2