Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hunyadi Donatella megdöbbentően nyilatkozott édesapjáról: Nem tudok rá apaként tekinteni

Kiszel Tünde lánya úgy érzi, a kimaradt éveket már nem lehet pótolni.

Hunyadi Donatella október végén a Blikknek beszélt a gyerekkoráról, illetve arról, hogy édesanyja és édesapja annak idején pereskedni kezdtek, miután a férfi nem volt hajlandó aláírni egy papírt arról, hogy vállalja az apaságot. Mint mondta, az apjával egy bíróság folyosóján találkozott először, és bár azóta normalizálódott a kapcsolatuk, nem alakult ki közöttük olyan viszony, amilyet a férfi szeretett volna.
A Dancing with the Stars versenyzője most a hot! magazinnak mesélt arról, hogy úgy érzi, édesanyjától, Kiszel Tündétől jó értékeket vett át a neveltetése során: emlékei szerint a naptárdíva kiskorában igencsak elkényeztette őt, de ahogyan cseperedett, úgy lett ő is egyre szigorúbb – írja a magazin.
Akkor íratott be táncra, színitanodába, zongorára, hogy kiderüljön miben vagyok a legtehetségesebb – mondta a lapnak Hunyadi, hangsúlyozva: a tisztelet, az őszinteség és a becsületesség elvét követve igyekszik élni az életét, ahogyan azt az édesanyja tanította neki.
Édesapámmal tizennyolc éves korom óta kétszer találkoztunk, olyan körülmények között, ami nem gyereknek való, de erről nem szeretnék többet beszélni. Tizennyolc éves koromban megkeresett, hogy szeretné tartani velem a kapcsolatot, de nem sikerült olyan viszonyt kialakítani, amelyet szeretett volna, én pedig nem tudok rá apaként tekinteni – tette hozzá az énekesnő, aki bár hetente többször is beszél telefonon a férfival, a közeledését nem tudja úgy fogadni, mintha egy olyan apa érdeklődne a hogyléte felől, aki végig kísérte a felnőtté válását.
Nem tizennyolc évesen kell elkezdeni apának lenni, így nem is alakult ki az az érzelmi kapcsolat, ami felnőttként meg felesleges – jelentette ki.

Fotó: TV2