Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Széphalmi Juliska: Egy hónapja maratont futottam, most az is óriási dolog, hogy egy picit fel tudom emelni a lábam

Térdműtétje után otthonában gyógyul.

Széphalmi Juliskát nemrég műteni kellett, miután egy balettórán megroppant a térde. A táncos jelenleg otthonában gyógyul, de még több hónapnyi rehabilitáció vár rá.
Napról napra látom és érzékelem a fejlődést, ami a jelenlegi helyzetben nagy lépésnek számít. Ahhoz képest, hogy egy hónappal ezelőtt maratont futottam, már az is óriási dolog, hogy egy picit fel tudom emelni a lábamat – mondta el a Borsnak Széphalmi, aki elmondása szerint rengeteg fájdalomcsillapítót kapott a kórházban. – Utólag mesélték, ahogy lecsepegett az egyik infúzió, azonnal kértem a következőt. Napokon át szenvedtem, hétvégére jutottam el odáig, hogy már csak napi két gyógyszert kellett bevennem mesélte a táncosnő, akinek most az étvágya és az alvása sem az igazi. Éjszaka is viselnie kell a rögzítőt, ami még hetekig rajta lesz.
Mankóval közlekedem a lakásban. November 27-én lesz a varratszedésem, utána derül ki, hogyan kezdődik el a rehabilitáció. Most még nagyon be van dagadva, ezért folyamatosan jegelnem kell – árulta el a lap érdeklődésére.
Mint mondta, nehéz időszakot tudhat maga mögött, mind lelkileg, mind fizikailag.
Nem hagyhatom el magam, de volt, hogy csak feküdtem az ágyon és zokogtam, mert azt éreztem, hogy magatehetetlen vagyok, nem tudok semmit csinálni. Borzasztó volt! Ezeken a rossz pillanatokon kell túljutnom, fontos, hogy ha kis léptékekben is, de legyen motiváció, arra kell koncentrálni, hogy mit tudok tenni ma, hogy holnap jobb legyen. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz régi a lábam, de azt is tudom, hogy ezután mindent jobban fogok értékelni az életemben. Ez egy nehézség, de kihívásként tekintek rá – mesélte.