Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Újra szerelmes lett Peter Srámek

Igaz a szívét most a lovaglás rabolta el.

Az énekes nem rajong a sportokért, az állatokért annál inkább. Az elmúlt pár évben azonban minden mozgással felhagyott, és fel is szaladt rá jó pár kiló. Srámek nemrég egy testsúlycsökkentő innovátor segítségével 10 kilótól szabadult meg, ami új lendületet adott neki, és újra nyeregbe pattant!
Soha nem játszott fontos szerepet az életemben a sport. Az állatok – így a lovak is –, annál inkább. Az egyik barátomnak van egy lovardája, gyakran kijártam oda. Ez egy hobbi számomra, nem versenyeztem sosem, és már biztosan nem is fogok. A lovaglást tiszta szívből szeretem, sőt pár éve majdnem vettem egy lovat is, ez még tervben van. A fellépések mellett azonban nincs is időm sportolni, pedig a kilók az utóbbi időben elkezdtek felkúszni rám. Színpadi emberként ez nagyon zavart – mondta Peter, aki nem csak hiúságból tart a plusz kilóktól.

DSC 7438copy


Családi példából tudom, hogy az elhízás milyen gondokat okoz. A nagymamám cukorbeteg volt, kezelni kellett. Az apukám ezzel szemben szerencsés alkat, 60 felett is bármit ehet, nem hízik. 25 éves koromig úgy tűnt, hogy az ő szerencsés genetikáját örököltem, de pár éve észrevettem, hogy már egy joghurtot se tudtam megenni büntetlenül, kis túlzással minden azonnal látszani kezdett rajtam – magyarázta.
A fogyás azonban nem indult egyszerűen. A rengeteg fellépés mellett nagyon nehéz odafigyelni arra, hogy mit egyek. Sokszor a benzinkútnál hajnal 1-kor dobok be egy hot dogot vagy szendvicset. Viszont az nagyon zavart, hogy volt olyan, hogy a rajongók olykor kértelenül is mutogatni kezdték a kisebb-nagyobb hurkákat és számonkértek a régi külsőmért. Ezért segítségre volt szükségem. Találtam egy módszert, aminek köszönhetően nem is kell sanyargatni vagy visszafogni magam. Ez egy testsúlycsökkentő innovátor, ami csupa-csupa hasznos gyógynövényt tartalmaz, például a banaba fa levelét, ami a Fülöp-szigeteken terem, a helyi gyógyítók azt mondják, hogy a hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, nem rakódik le a felesleg. A kúrában lévő indiai csalán felpörgette az anyagcserém, így már nem raktároz el a szervezetem minden szükségtelen anyagot, sőt a fogyókúrák mellékhatását az ingerlékenységet is kiiktatja. Ma már sokkal kisebb adagokkal is jól lakom, a lovak is hálásak, ha nekik sem kell a túlsúlyomat cipelni, egy ilyen kedves és csinos lóoktató pedig plusz motivációt jelent a tanulásban – tette hozzá kacéran az énekes.