Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szakított Jákob Zoltán és A Nagy Ő győztese, Betti

Az üzletember nem éli meg kudarcként a dolgot.

November ötödikén ért véget A Nagy Ő című műsor idei évada, amelyben Jákob Zoltán, az ország 39. leggazdagabb embere kereste a szerelmet. Akkor úgy tűnt, párra talált a műkörmösként dolgozó Hajnal Bettinában. Az üzletember elárulta, a románc nem volt hosszú életű.
Sokat beszélgettünk arról, kinek mi az elképzelése a jövőről, illetve mit vár el egy kapcsolattól. Ezek a nézeteink nem egyeztek, s bár próbáltuk megtalálni a közös hangot, nem sikerült. Megvitattuk egymás problémáit, és nem sikerült megoldanunk ezeket. Nagyon másképp éljük az életünket. Miután véget ért a műsor, elkezdtünk találkozgatni. Voltunk többször vacsorázni, megleptem őt a munkahelyén, elmentem a kedves szüleihez is, ő pedig főzött nekem és hozott vadast, mert tudta, hogy az a kedvencem. Nagyon megkedveltem őt, helyes nő, de ennél több nem tudott kialakulni mondta a Blikknek Jákob.
Jákob azt mondja, megismerte a nő olyan oldalát is a műsort látva, aminek nem örült feltétlenül. A jövőt pozitívan látja a párkeresést illetően:
Nem élem meg kudarcként, hogy így alakult, tovább keresem a párom, és azt kívánom Bettinek és magamnak is, hogy találjuk meg – árulta el az üzletember.

Fotó: TV2