Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tűz ütött ki Papadimitriu Athina házában, hatalmas a kár

Szerencsére a színésznőnek nem esett baja.

Múlt vasárnap hajnalban hatalmas zajra ébredt Papadimitriu Athina, majd arra lett figyelmes, hogy ég a háza.
Éreztem, hogy valami nagy baj van, azonnal kiugrottam az ágyból, mentem a hang felé, a folyosót már beborította a füst, de mentem tovább, és ahogy a kazánházba benyitottam, már méteres lángok álltak, mint egy indián máglya. Hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak, persze, hogy megijedtem, de végig gondoltam, mit tegyek. Tudtam, hogy vizet ilyenkor a bojler miatt nem szabad, mert én is odaveszhetek, de egy ronggyal sem tudtam volna mit kezdeni, így gyorsan visszacsuktam az ajtót – mondta a színésznő Borsnak. Papadimitriu hozzátette: mivel elmúlt 65 éves, és egyedül él a falu végén, így nemrég megrendelte a gondosórát, amit most használt is, hogy segítséget hívjon.
Három tűzoltó és egy mentőautó érkezett a házhoz. A színésznő elmondása szerint megdicsérték őt a szakemberek, hogy visszacsukta az ajtót, mivel a tűz oxigén nélkül maradt, és magától kihunyt, nem terjedt tovább.
Így is hatalmas a károm, biztosat majd csak a biztosító tud mondani, de cserélni kell a bojlert, a vezetékeket, úgy néz ki, a kazánt is, meg mindent, amit a tűz tönkretett, ami a martalékává vált. Most napokig nem lesz áramom, így vizem se. Mondanám, hogy romantikus a gyertyafény, de áram nélkül nem sok mindent tudok csinálni. Pár éve előrelátó voltam, és építtettem egy téglakályhát, hiszen én a kazánban is fával fűtök, amit most használok is, hogy ne fagyjanak el a csövek, a vezetékek. Szerencsére Elektra lányom három házzal odébb lakik, aludni átmegyek hozzá – árulta el Papadimitriu Athina, aki viccesen meg is jegyezte a gyerekeinek, hogy advent harmadik vasárnapján égett nála is a láng, csak nem a gyertyáé, hanem a házé.