Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Till Attila Majka TV2-es távozásáról: Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel

Bízik benne, hogy lesz még lehetőségük együtt dolgozni.

Tavaly az ünnepek előtt derült ki, hogy Majka hosszú éves TV2-es pályafutása után ismét az RTL-hez igazol, ahol annak idején a tévés karrierjét kezdte. A műsorvezető váltásának többen örültek az RTL-nél, volt kollégái közül viszont akadtak, akik fájó szívvel búcsúztak tőle: köztük Till Attila is, aki nemrég a Borsnak beszélt arról, hogy érintette a barátja váltása.
Igaz, az utóbbi időben már Pápai Jocival vezetett műsort, na de akkor is, rengeteg műsort csináltunk együtt. Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel. Azt gondolom, hogy az életben vannak nagy váltások, vannak az életben változások, ami nem is baj. Ezeket fel kell tudni dolgozni, nekem is ezt fel kell tudnom dolgozni – magyarázta a lapnak, hangsúlyozva: Majkával természetesen nem szakad meg a barátságuk a távozás miatt.
Ettől függetlenül nagyon sajnálom, hogy elment, nagyon szeretném, ha vezetnénk még együtt műsort, ha összekerülnénk. Mert egyszerűen ez biztos, hogy… vannak olyan dolgok, amiket az élet eldönt. A mi esetünkben is, hogy barátok vagyunk, szeretjük egymást. Ez nem is egyszerűen egy választás. Hanem olyan, mint a szerelem, a sors valahogy összeboronál titeket. Én tényleg nagyon szeretem Majkát. Nekem ez tényleg nagy fájdalom, hogy elment, de majd lesz ez másképp is, bízom benne – tette hozzá.