Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Singh Viki bőrzsugorító műtéten esett át

Hosszú éveken át volt elégedetlen a hasával, pedig rengeteget edz.

Singh Viki a Tények Plusz stábjának adott interjút, melyben elárulta, hogy a közelmúltban egy speciális bőrzsugorító műtéten esett át. Mint mondta, gyakorlatilag az egész életét végigkoplalta, tinédzserkorában anorexiával küzdött, kórházban is kezelték. Saját bevallása mindig is akadtak gondjai az önértékelésével és az önszeretetével, ami szerinte generációs probléma, hiszen a korosztálya úgy nőtt fel, hogy a képernyőkről és a magazinokból karcsúbbnál karcsúbb nők néztek vissza rájuk.
Gimiben az volt a divat, hogy nem ettünk napközben. Ciki volt enni. Abban méredzkedtünk, hogy kinek lóg ki jobban a csípőcsontja – emlékezett vissza az énekesnő, aki annak idején, 47 kilós gimnazistaként mindent megtett azért, hogy a szülei ne tudjanak a koplalásáról, egy alkalommal viszont, miután összeesett a buszon, az édesanyja tudomást szerzett az életviteléről, és megtiltotta neki, hogy folytassa azt.
Singh azóta rengeteget sportol és az étkezésére is odafigyel, ám mindezek ellenére a hasával kapcsolatos elégedetlensége nem szűnt meg, ezért döntött úgy, hogy plasztikai sebészhez fordul.
Háztömbnyi negatív energiát engedsz el. Az öngyűlöletet, önsanyargatást, a testképzavart. Mindent is, amit egy ilyen dolog hoz, azt elengeded, és be tudsz engedni helyette egy háztömbnyi jó energiát – magyarázta a riportban.
Ami a szerelmi életét illeti, az énekesnő elmondta, hogy most, egyedül érzi magát a legerősebbnek, eljutott ugyanis egy olyan pontra, hogy mindent képes megteremteni magának, amire gyerekként vágyott. Hangsúlyozta, hogy nem akar kényszeredetten egy olyan párkapcsolatban létezni, amiben nem boldog, jelenleg pedig olyan jól érzi magát, hogyha az életébe érkezne egy férfi, az már a hab lenne a tortán.