Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Wolf Kati elárulta kétlakiságának okát

Az énekesnő Budapest és Debrecen között ingázik.

Számtalan újdonsággal vágott neki a 2024-es évnek Wolf Kati, aki nemrég új külsőre váltott.
Volt nekem mindenféle frizurám korábban, 28-30 éves koromig rövid volt a hajam, aztán jött a hosszú verzió. Mostanra kicsit meguntam, ezért levágattam – árulta el az énekesnő, aki nemcsak a megjelenésén változtatott.
Az elmúlt 1-2 évben változott kicsit a stílusom, nagyszerű zenész csapattal dolgozunk együtt, nagyon dögös, pop-rock koncerteket raktunk össze és az új album is nemrég jelent meg – mondta Wolf Kati, aki Zorán ’Apám hitte’ című dalát is újrahangszerelte nemrég.
A gyerekeimre nézek és átfut az agyamon, hogy vajon át tudtam-e adni nekik mindazt, amit a szüleimtől, nagyszüleimtől kaptam. Nekem ez a dal erről is szól. A koncerteken régóta játszom ezt a dalt, örülök, hogy mostantól a lemezen is hallható – tette hozzá az énekesnő, akinek újabb „csemetéi” lettek.
Debrecen és Budapest között ingázom, mióta tanítok a Könnyűzenei Intézetben. Két napot vagyok ott, egyet ott is alszom. Van, hogy sokszor vonattal megyek, közben dolgozom, zenét hallgatok. Nagyon élvezem az egészet, szuper tanítványaim vannak – árulta el Wolf Kati a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Fotó: RTL