Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Paprika Dorina hasi műtéten esett át, az operáció közben komplikációk léptek fel

Szinte már elviselhetetlen fájdalmak gyötörték, ezért fordult sebészhez.

Paprika Dorina novemberben árulta el, hogy miután kiderült, hogy policisztás ovárium szindrómával és inzulinrezisztenciával küzd, szakember segítségével vágott bele az életmódváltásba, aminek hála több mint 40 kilót sikerült fogynia tavasztól az ősz végéig. A Borsnak árulta el, a közelmúltban „óriási hasi műtétje volt”, ugyanis újabb tüneteket észlelt magát, fájdalmai miatt pedig úgy döntött, sebészhez fordul.
Sajnos szinte már elviselhetetlen volt a fájdalmam, ezért fordultam sebészhez. Nem lehetett tovább halogatni, múlt héten kedden estem át az operáción, öt napot töltöttem a szolnoki kórházban, de már itthon vagyok. Gyógyulok, de időbe telik, mire teljesen felépülök. Komplikációk léptek föl, mert a másfél órásra tervezett helyett több mint egy órával töltöttem többet a műtőben. A körülményekhez képest jól vagyok, de egy ilyen csak megviseli az embert. Lábadozom, sokat alszom mondta a lapnak a reality-szereplő, aki egyébként saját bevallása szerint a fogyását illetően átesett a ló túloldalára, és már a szerettei is aggódnak érte.
Az a baj, hogy ez már rossz irányba fordult nálam, mert még többet akarok fogyni. A tükörben még mindig kövérnek látom magam. Ha szégyen, ha nem, pszichológushoz fogok fordulni segítségért. Lelkileg nem tudtam feldolgozni, hogy a testem min megy keresztül – árulta el.

Fotó: TV2