Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A 91 éves Vitray Tamás újra megnősült

Háromszor volt már házas.

Vitray Tamás Kossuth-díjas magyar újságíró, főszerkesztő, riporter 2019-es válása után – amikor 32 éves házasságot bontott fel Kállay Borival – bár azt nyilatkozta, hogy „alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan”, most újra megnősült. Egy volt kolléganőjével alkot egy párt, akivel eddig távkapcsolatban éltek.
Újra, negyedjére is megházasodott a 91 éves Vitray Tamás, korábbi sporthasonlata ellenére is (mely szerint az atlétikában a versenyzőknek általában legfeljebb három próbálkozásuk van ugyanazon a magasságon, így neki már elfogyott a sansza) – derült ki a Story magazin Vitray Tamással készített interjújából.
Vitray Tamás hozzájárulásával ezúton »közhírré tesszük«, hogy már egy ideje nincs egyedül. Negyedik házasságában boldogan él feleségével – írta a Story magazin. A csütörtökön megjelent számban az újságíró-riporter új feleségét is megmutatta az olvasóknak.
Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan. Úgy válunk, hogy tökéletesen megegyeztünk, a bíróságnak nem kell a szemöldökét sem felvonnia. Amúgy sok évvel ezelőtt egyszer már kipróbáltam az agglegényéletet, nem félek az egyedülléttől, bár igaz, ami igaz, akkor még jóval fiatalabb voltam. Most lettem igazán agg-legény – nyilatkozta Vitray, hozzátéve, hogy általában nem szokott 87 évesen válni, de így rendelte a sors – a 2019-es válásakor a Story magazinnak, amikor Kállay Borival 32 éves házasságot bontottak fel.

Fotó: Youtube, Friderikusz Sándorral beszélgetett