Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Előadás közben sérült meg Pintér Tibor, a bokája tört el

Súlyos sérülése ellenére is végigjátszotta az előadást.

Pintér Tibor nemrég a Mokka stábjának adott interjút, melyben elmondta, hogy öt héttel ezelőtt megsérült az egyik előadása közben: elengedett alatta egy fémszerkezet, a zuhanás következtében pedig eltört az egy bokája, a darab viszont ennek ellenére sem szakadt félbe.
– Nem számítottam erre, és kifordult a bokám. A baloldali tört el. Az a szerencse, hogy nem kellett operálni. Utána itt maradtam, nem mentem egyből kórházba, nem nagyon éreztem az adrenalintól sem, hogy mekkora a baj. Azt tudtam, hogy valami gáz van. Végigjátszottam, és aztán mentünk el a baleseti sebészetre
– magyarázta Pintér, akinek pár hétig még mankóval kell közlekednie, ám ez nem tartja vissza attól, hogy továbbra is igazgasson, rendezzen és színészkedjen.
Ami az előadásokon kívüli életét illeti, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója elmondta, hogy párja, Ilyés Jenifer mindenben segíti őt a kialakult helyzetben, amiért nagyon hálás neki.
Nagyon köszönöm Jeninek azt az odaadást, segítséget, hogy tényleg, a törött lábam ellenére is mindent megold. Az otthoni, magánéleti helyzetekben is segít, süt, főz, mindent, amit ilyenkor egy párnak, egy nőnek meg kell tennie, azt ő megteszi. Sőt, túl is teljesíti, hiszen este egyelőre fűtetlen lovardában próbálunk, csak a közönség miatt fűtűnk. Azért ez is embertpróbáló – tette hozzá a színész, aki arról is beszámolt a stábnak, hogy a társulat hamarosan Dubajban is fellép majd, ahová repülőn szállítják majd a lovaikat.