Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Már a közös gyermek kérdése is felmerült Judy és új szerelme között

Az énekesnő és Krisztián em görcsöl rá a dologra, de örülne, ha a sors megajándékozná őket egy közös babával.

Judy 2023 áprilisában tudatta a nyilvánossággal, hogy elválik lánya, Maja édesapjától, mondván: Molnár Balázsnak sem mint nő, sem mint anya, sem mint feleség nem felelt meg. Az énekesnőre időközben újra rátalált a szerelem, párjával, Krisztiánnal már egy éve együtt vannak, össze is költöztek. A Story magazinnak adott interjúban elmondta, hogy szerencsésnek érzi magát, amiért a lánya is kedveli Krisztiánt, ha ugyanis ő nem jönne ki vele, mint mondja, neki édesanyaként édeskevés lenne, mennyire vannak egy hullámhosszon a párjával.
Maja nagyon szereti Krisztiánt, nagyon nagy barátok lettek. Krisztián segít neki a matekban, meg angolt tanulni is. Kicsi a világ, kiderült, hogy ugyanaz a tanár tanította őt idegen nyelvre, mint aki most Maját. Szóval teljes az összefonódás és a harmónia – árulta el Judy, aki úgy véli, idilli családi világuk talán már csak egy közös babával lehetne kerekebb.
r– mondta a Groovehouse énekesnője.
Ami a jövőjüket illeti, a pár a házasság elől sem zárkózik el, ám Krisztián a lapnak úgy fogalmazott: majd akkor térnek vissza a kérdésre, ha Judy minden szempontból szabad nő lesz, volt férjével ugyanis még nem zárult le a válásuk. Terveik közt szerepel most egy új otthon vásárlása is, miután úgy érzik, kinőtték már a házukat, illetve felmerült egy közös üzlet ötlete is.