Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Zalatnay Sarolta: Nagyon nehéz lesz Galambos Lajcsinak, ha kijött a börtönből

Az énekesnő is volt börtönben két évet, pontosan tudja, mi vár a zenészre.

Galambos Lajos börtönbüntetéséről és várható szabadulásáról mondta el a véleményét Zalatnay Sarolta, aki szintén eltöltött két évet a rácsok mögött. Az énekesnő szerint Galambos már későn mondja, hogy bűnös, és ezt nem is feltétlenül a trombitaművész dönti el: „Amikor kimondják, hogy az vagy, bűnös vagy, akkor rájössz, hogy Úristen, ezt én valamiért kaptam.”
Túléltem és újrakezdtem idekint. Nehéz volt, nagyon nehéz, Lajcsinak is az lesz! Amikor a börtön után az első időszakban a fellépésre mész, ott állsz a színpad mögött és reszket kezed-lábad, hogy mit fognak szólni hozzád, hogy fognak rád reagálni. Az nagyon nehéz, mert a közönség olyan, mint a gyerekek, őszintén úgy odamondanak, hogy csak na…fejtette ki véleményét az énekesnő.
Zalatnay úgy látja, Galambos lelki ereje akkora, hogy képes lesz átvészelni majd azt az időszakot.
Neki sok előnye van, ami hátrány is. Ő gazdag, van saját háza, ami előny, de közben pont ezért, mert vagyona van, azt nem igazán szeretik az emberek egy ilyen helyzetben. Miközben könnyebbség, hogy ha nincs fellépése, akkor is van mit ennie, de nehezebb lesz emberek közé mennie – mondta a Borsnak Cini, majd hozzátette, benne negatív élményeket is hagytak a börtönévek: a mai napig összerezzen, ha meghall egy szirénát vagy kulcscsörgést.