Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Majka is csatlakozik az X-Faktor mentoraihoz

Új mentor kilétét fedte fel a csatorna.

Majka visszatér anyacsatornájához, az RTL-hez. A csatorna hétfő délután bejelentette, hogy a rapper-műsorvezető csatlakozik a 2024-es X-Faktor stábjához, mentorként vesz majd rész a tehetségkutatóban Gáspár Laci mellett.
Az nem is volt kérdés számunkra, hogy Gáspár Lacival folytatjuk az x-faktoros együttműködést, és amikor kiderült, hogy Majka fog mellette ülni, akkor nagyon fontos volt azt a szempontot figyelembe venni, hogy ők ismerik egymást. Két nagyon-nagyon határozott személyiség, úgyhogy biztos rengeteg izgalmas pillanatot fognak nekünk okozni a képernyőn – mondta a két mentor viszonyáról az X-Faktor senior kreatív producere, Verebély Marcell.
Az RTL április elején leplezte le a zenei tehetségkutató első mentorának kilétét. Ekkor derült ki, hogy az előző évad mentorai közül egyedül Gáspár Laci marad a csapatban. ByeAlex már januárban tudatta a műsor rajongóival, hogy nem kíván visszaülni a mentori székbe, Puskás-Dallos Peti pedig a múlt héten fejtette ki, miért döntött úgy, hogy nem vesz részt az idei X-Faktorban, ahol Herceg Erikát sem láthatjuk viszont.
Majka egyébként az elmúlt években a TV2 tehetségkutatójában, a Sztárban Sztár leszek!-ben volt zsűritag Tóth Gabi, Köllő Babett és Pápai Joci mellett.
Hogy a 2024-es X-Faktor további mentori pozícióit kik töltik majd be, egyelőre nem fedte fel az RTL.

Fotó: RTL/Facebook