Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bíró Ica tiszta vizet öntött a pohárba, plasztikáztatott-e valaha

Ica korosztályához viszonyítva még mindig bomba formában van. De vajon ehhez élt-e bármilyen segítséggel?

A Metal Lady lerántotta a leplet arról, hogy minek köszönheti bomba formáját és arról is nyíltan beszélt, hogy ahhoz mennyiben van köze az orvosi beavatkozásoknak.
Elképesztő formában van Bíró Ica, aki az elmúlt időszak megpróbáltatásai után kezd újra magára találni. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy egy ideje újra színpadra lép Metal Lady-ként a Stress Együttessel közösen. Ikonikus ruhadarabjai, amelyekben évekkel ezelőtt koncertezett, a mai napig rájönnek.

DCS BI02

A Metal Lady újra él, már több buliba hívtak, aminek nagyon örülök. Megvannak a régi ikonikus darabok, amelyek közül mind rám jön. A versenysúlyom 57 kg volt tiniként. Ma 62-63 kg vagyok, de most még inkább formába szeretném magam hozni – mondta a Drága családomban a szőkeség, aki Emilio kérdésére őszintén vallott arról, hogy plasztikáztatott-e.
Soha nem plasztikáztattam, nekem mindenem a sajátom, eredeti. Egyedül a hajam van egy kicsit dúsítva, amit vállalok is. A szőkítés miatt eléggé töredezett, ezért döntöttem úgy, hogy kap egy kis tuningot. Ezen kívül minden természetes rajtam, megvan a lengőbordám is, nem változtattam semmin – árulta el a Sláger TV műsorában Bíró Ica.