Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Újabb mentor kilétére derült fény

Meglepetést okozott az RTL: Ő a harmadik, már csak egy mentori szék üres.

Kiderült, ki csatlakozik mentorként Majka és Gáspár Laci mellé a 2024-ben folytatódó X-Faktorban. A harmadik mentor Valkusz Milán.
A VALMAR duó tagjaként Valkusz 2018 óta zenél Marics Petivel, aki jelenleg a konkurens TV2 egyik vezető arca, korábban ketten együtt is szerepeltek az Ázsia Expresszben.
Valkusz a Blikknak elmondta, lehet, sokakat meglep, hogy az X-Faktor készítői egy olyan énekes-dalszerzőt választottak mentornak, aki a zenekarával alig pár éve érte el az első sikereit, ám szerinte ez igazi előny, hiszen éppen emiatt tudja, hogyan állíthatja helyes pályára az ugyanerre vágyó versenyzőket.
Amit mi az elmúlt öt-hat évben átéltünk, az brutális. Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat
– árulta el a zenész, aki korábban is segítette már fiatal művészek karrierjét. „Például írtam beateket Manuelnek, a Bruno x Spaccnak, de segítettem a 666Ghost nevű szolnoki rappersrácot is, aki két éve szerepelt az X-Faktorban.”
Szeretnék slágereket írni másoknak, együtt dolgozni tehetségekkel producerként. Egy komplett csomagot keresek majd a versenyzőkben, amelyben benne van a tehetség mellett az alázat, az egyediség, a kiállás, a magabiztosság és az új ötletek. Egy olyan új, érdekes dolgot, amit nem köp ki a szakma, mert azt gondolom, tudom, mit szeret a közönség, illetve mit nem mondta a rapper.
Pár órával a cikk megjelenése után az RTL is megerősítette az infót, az Instagramon egy mesterséges intelligencia segítségével készült képet posztoltak Valkuszról.