Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kunovics Katinka férjhez ment

A nagy napról Gáspár Győző fotókat is mutatott közösségi oldalán.

Múlt hét pénteken került sor Kunovics Katinka és Albert Zoltán esküvőjére. Váratlanul érkező munkalehetőségek miatt a zenészek korábban már két alkalommal is elhalasztották a nagy napot, és május 3-án sem minden olyan tempóban haladt, ahogyan tervezték.
Kunovics Katinka a Story magazinnak mesélt arról, hogyan alakult az esküvője, melyen Gáspár Győző és Völgyi Zsuzsi is ott voltak, sőt, a menyasszonyi ruhája kiválasztásában is segítettek neki. Bár más-más ruhát javasoltak neki, végül mindketten elégedettek voltak azzal, amit az énekesnő választott magának.
Ő és Zsuzsi kísértek el az anyakönyvvezetőhöz, de amikor Győző meglátott, eljátszotta, hogy kiakad. Nagyon elemében volt, amit köszönök neki, mert egész nap pörgött-forgott körülöttem, megnevettetett, segített, egy személyben volt a néhai édesapám, jóbarát, testvér, vőfély – nyilatkozta a magazinnak.
A házasságkötés végül a vártnál másfél órával tovább tartott. Kunovics elfelejtette magával vinni a szertartásra a személyi igazolványát, ami ugyan csak egy tíz perces várakozási időt jelentett – mivel közel laktak a helyszínhez –, később kiderült, hogy Gáspár Győző személyije már januárban lejárt, így a showman nem lehetett Kunovics tanúja.
– Végül egy barátnőm ugrott be, neki volt érvényes papírja. Mindez annyi időbe telt, hogy nem végeztünk volna a következő esküvőig, így csak másfél óra és három másik esküvőt végigvárva lettünk Zolival férj és feleség – osztotta meg a lappal az énekesnő, aki szűk baráti körben mondta ki férjével az igent, majd később egy vacsorán ünnepelték meg nagy napjukat egy népesebb vendégsereggel.
Kunovicsnak a kislánya, Katinka is a koszorúslánya volt, aki mint mondja, a lagzin megkérdezte a férjétől, szólíthatja-e ezentúl édesapjának.
Katinka megkérdezte tőlünk az este, hogy Zolit ezentúl hívhatja-e apucinak. A férjem pedig annyit mondott, »úgy szeretlek, mintha a saját lányom lennél«, majd megölelték egymást.
Mint kiderült, a friss házasok mostanra már a Kanári-szigeteken rendezkedtek be. Munkaügyben költöztek ki, a következő tanévben pedig Kunovics kislánya is utánuk utazik, ott folytatja majd tanulmányait egy spanyol-angol kéttannyelvű iskolában.