Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Joshi Bharat az új párjáról: Nem feleséget kerestem, Virág pedig nem férjet

Három hónapja vannak együtt Kiss Virág Magdolna színésznővel.

Joshi Bharatra három hónappal ezelőtt talált rá a szerelem. Most új párjával, Kiss Virág Magdolna színésznővel közösen adott interjút a Storynak, melyben elmondták, hogy egy közös ismerősük által ismerkedtek meg, amikor Joshi vendéget keresett a műsorába. Mint mesélik, bár korábban is számtalan lehetőségük adódott volna összefutni, miután ugyanazoknál a tévécsatornáknál dolgoztak, végül az említett adás felvételén találkoztak először, amit követően a műsorvezető felvetette, hogy kávézhatnának majd valamikor. Az újabb találkozóra sor is került, Kiss viszont lebetegedett, így egy ideig írásban folytatták tovább a beszélgetést. Miután viszont meggyógyult, már egyértelműen randevúként beszélték meg a következő találkozásukat – ennek pedig már három hónapja.
Mint mondják, miután mindketten túl vannak már egy-egy váláson, nem óvatoskodnak, önmagukat adják, és nincsenek köztük tabutémák.
Teljes a bizalom közöttünk. Még ha meg is égettük magunkat korábban, fel se merül bennünk, hogy a múlt sérelmeit egymásra vetítsük, és azon szorongjunk, hogy „mi lesz, ha”…? – magyarázta a színésznő.
Összeköltözésről egyelőre nem beszéltek, de úgy vélik, ezt is hozza majd az élet, ha eljön az ideje. Jelenleg is sok időt töltenek együtt, úgy vélik, tökéletesen belesimultak egymás életébe, és a családtagjaik is nagyon örülnek a boldogságuknak.
Én nem feleséget kerestem, Virág pedig nem férjet. Mindketten voltunk házasok, ami igazából egy jelkép. Mert egy kapcsolat minősége nem a papíron múlik. A papír széttéphető. A lényeg, hogy megéljük a jelent, hogy van egy ősbizalom közöttünk, és kiegészítjük egymást. Mi nem tudunk vitatkozni, maximum azon, hogy hol parkoljunk. Boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk egymást, és ezt szeretnénk kiélvezni. Mi tényleg összetartozunk, és mindegy, hogy hol, de azt vizionálom, hogy egymás kezét fogva sétálunk majd tíz-húsz év múlva is – mondta a műsorvezető a házasságkötésről.