Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Jennifer Lopez és Ben Affleck titokban összeházasodtak

Las Vegasban álltak sorba, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

Jennifer Lopez és Ben Affleck áprilisban jegyezték el egymást (másodszorra), a hétvégén pedig hivatalosan is egybekeltek Las Vegasban. Mindezt maga az énekesnő osztotta meg rajongóival a saját híroldalán.

– Megtettük. A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves, és úgy fest, türelmes is. Húsz éve türelmes – kezdte írását JLo, arra utalva, hogy kedvesével közel két külön töltött évtized után találtak újra egymásra tavaly.

Az énekesnő beszámolója szerint Affleckkel Las Vegasba repültek, ahol négy másik párral együtt sorban álltak, hogy papíron is összekössék az életüket. Mint írja, alig jutottak be a kápolnába, mielőtt bezárt volna.

– Hálásak vagyunk a bőségért, az öt gyermekből álló családunkért és az életért, amit sosem vártunk még ennyire. (…) A szerelem remek dolog, talán a legjobb, amire érdemes várni. Aláírás: Mrs. Jennifer Lynn Affleck

– zárta gondolatait az énekesnő.

A TMZ időközben megszerezte a pár házassági engedélyét is. A dokumentumok szerint július 16-án, szombaton történt a házasságkötés, a papírokat Benjamin Geza Affleck és Jennifer Lynn Lopez írták alá.