Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Testsúlya miatt közösítették ki Peller Annát - Trimedio News

Testsúlya miatt közösítették ki Peller Annát

A színésznő nehezen élte meg az általános iskolai éveket, amelyek alatt testsúlya miatt cikizték.

Ennek ellenére sosem adta fel azt a vágyát, hogy színésznő legyen, hároméves korától erre a pályára készült.

Peller Anna még kisgyerek volt, amikor már biztosan tudta, hogy színésznő szeretne lenni. Bár tanulmányait kezdetben egészen más vonalon kezdte meg, amint lehetett a Színművészeti felé vette az irányt.

– Már hároméves koromban tudtam, hogy színésznő szeretnék lenni. Semmi másra nem vagyok alkalmas, nem tudom elképzelni, hogy beüljek egy cégbe dolgozni. Az egyszerűen nem nekem való – mondta a 95.8 Sláger FM-en a színésznő, aki mindent megtett azért, hogy elérje álmait.

– Már az iskolában is imádtam a hangomat hallatni. Furán hangzik, de a beszéd- és énekhangom is szerettem használni, szerettem, ha emiatt figyelnek rám. Pedig az általános iskolában kaptam hideget-meleget rendesen. Főleg az előbbiből, hiszen kövér kislány voltam és emiatt volt, hogy kiközösítettek. Engem ez se fogott vissza, elrendeltnek éreztem, hogy a színészi pálya lesz az én utam. Bár a külkereskedelmi iskolát elvégeztem, egy cseppet se érdekelt – árulta el Peller Anna, aki végül a Színművészetin diplomázott.

– Háromszor felvételiztem, igaz, akkor nem voltam tisztában a határaimmal. Júlia szerepével mentem, én, a közel két méteres, nem éppen sovány nő, de végül felvettek. Utána egy évet játszottam vidéken, majd jött az Operett – mondta a színésznő, aki teljesnek érzi az életét.

– A színház mellett nagyon régóta szinkronizálok, nekem az is egy nagy szerelem. Emellett műsort vezethetek, amire szintén vágytam. A magánéletem is remekül alakult, 19 éve ismerkedtünk meg Mikivel, akivel együtt ámulunk azon, hogy a kislányunk már milyen nagy. Mindezekre nagyon vágytam, hálás vagyok, hogy megkaptam őket – árulta el az ’ÉdesKettes’-ben Peller Anna. A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/5hODdEnSW7KE5a4X4RHgij linken érhető el.