Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Vitray Tamás megszólalt a betegségéről szóló pletykákkal kapcsolatban

A legendás tévés cáfolta, hogy súlyos betegségben szenved.

Vitray Tamás egyedül él, de sosem magányos. Így telnek a napjai az idén novemberben kilencvenéves tévés legendának. A tévés egészségi állapotáról az elmúlt időszakban sok pletyka keringett. Egy hónappal ezelőtt aggasztó híreket lehetett olvasni róla: azt írták, kórházba került, kezelésre szorul, de ennek okára mostanáig nem derült fény.
Az idén novemberben 90. életévét betöltő Kossuth-díjas újságíró elébe ment a spekulálgatásoknak. Elárulta, szó sincs rejtélyes kórról, de való igaz, volt néhány egészségügyi panasza a tavasz végén.
– Májusban egyik reggel arra ébredtem, hogy kis sebeket találtam a homlokomon. Gondoltam, biztos éjszaka megcsíptek a pókok, mert mindig nyitott ablaknál alszom. A bőrgyógyászom azt mondta, nem csípések ezek, hanem övsömör – meséle a Hot! Magazinnak.
A szakember drasztikus kúrát írt fel, napi ötven kapszulát kellett szednie öt napon keresztül. Az övsömör a legtöbb embernél hosszan elhúzódó betegség, de Vitray legnagyobb meglepetésére hamar kilábalt belőle.
– Kórházba nem kerültem: csak akupunktúrás kezelésre jártam, szintén a betegség miatt. Különben, köszönöm, megvagyok – mondta.
A tévés hosszú évekig volt házas. Kétszer nősült meg, 1976-tól 1986-ig Földi Teri, 1987-től 2019-ig Kállai Bori volt a felesége. Ma egyedül él, de sohasem magányos.

Fotó: Youtube, Friderikusz Sándorral beszélgetett