Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Vitray Tamás megszólalt a betegségéről szóló pletykákkal kapcsolatban

A legendás tévés cáfolta, hogy súlyos betegségben szenved.

Vitray Tamás egyedül él, de sosem magányos. Így telnek a napjai az idén novemberben kilencvenéves tévés legendának. A tévés egészségi állapotáról az elmúlt időszakban sok pletyka keringett. Egy hónappal ezelőtt aggasztó híreket lehetett olvasni róla: azt írták, kórházba került, kezelésre szorul, de ennek okára mostanáig nem derült fény.
Az idén novemberben 90. életévét betöltő Kossuth-díjas újságíró elébe ment a spekulálgatásoknak. Elárulta, szó sincs rejtélyes kórról, de való igaz, volt néhány egészségügyi panasza a tavasz végén.
– Májusban egyik reggel arra ébredtem, hogy kis sebeket találtam a homlokomon. Gondoltam, biztos éjszaka megcsíptek a pókok, mert mindig nyitott ablaknál alszom. A bőrgyógyászom azt mondta, nem csípések ezek, hanem övsömör – meséle a Hot! Magazinnak.
A szakember drasztikus kúrát írt fel, napi ötven kapszulát kellett szednie öt napon keresztül. Az övsömör a legtöbb embernél hosszan elhúzódó betegség, de Vitray legnagyobb meglepetésére hamar kilábalt belőle.
– Kórházba nem kerültem: csak akupunktúrás kezelésre jártam, szintén a betegség miatt. Különben, köszönöm, megvagyok – mondta.
A tévés hosszú évekig volt házas. Kétszer nősült meg, 1976-tól 1986-ig Földi Teri, 1987-től 2019-ig Kállai Bori volt a felesége. Ma egyedül él, de sohasem magányos.

Fotó: Youtube, Friderikusz Sándorral beszélgetett