Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Béres Anett visszament Siklósra találkozni a férfival, aki megmentette az életét

Anett örökké hálás lesz a férfinak.

Béres Anett jelenleg is felépülőben van súlyos sérülései után, amit egy Magyarországon illegális, ayahuasca-teaszeánsz után szerzett. Az egykori VV-játékosra hallucinációk törtek a szeánsz alatt, elmenekült a helyszínről úgy, hogy nem volt tudatánál: másnap törött csontokkal, ruhák nélkül találtak rá, komoly műtétet is el kellett végezni rajta.

Egy autó sofőrje talált rá Siklóson, így menekült meg. Béres most visszament a helyszínre, hogy találkozhasson a férfival, akinek az életét köszönheti – írja az rtl.hu.

– Miután kiírtam a közösségi oldalaimra, hogy keresem a megmentőmet, a bácsi egyik rokona írt rám, elmondta a nevét és megadta a számát is. Az életemet mentette meg. Anyukámmal ketten mentünk, nagyon megható találkozás volt. Süteménnyel várt minket, és ahogy beszélgettünk, sokszor az volt az érzésem, hogy nem is érti, mi miért vagyunk ennyire oda, ő csak azt tette, amit a becsülete diktált: meglátott egy sebesült lányt és kihívta a mentőket – mesélte Béres Anett.

A férfi egyébként csak véletlenül állt meg a nő közelében, egy hűtőládával ügyködött.

– Mentek volna tovább, és soha nem vesznek észre. Ha így alakult volna, akkor ott biztosan meghalok. Már fel voltam rá készülve, hogy véget ér az életem. Nem volt bennem félelem, elfogadtam, hogy eljött a vége, és akkor meghallottam az autót – mondta Anett, aki közös képet nem készített megmentőjével, de Béres így sem fogja soha elfelejteni a férfi arcát.