Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Stana Alexandra őszintén mesélt a Meggyes Dáviddal való kapcsolatáról

Azóta szépen összecsiszolódtak, noha vannak kisebb-nagyobb viták közöttük.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid szerelme nagy port kavart de mára sikerült túljutniuk a nehézségeken.

A kezdeti nehézségek ellenére a Dancing with the Stars profi táncosnője úgy érzi, boldogabb, mint valaha, és egyáltalán nem bánja, hogy volt az életében egy olyan időszak, amikor sorra kellett helyt állnia különböző helyzetekben, melyről a Hot! magazinnak mesélt.

– Kellenek a mélypontok, amelyek hatására az ember megválaszol magában kérdéseket, megfogalmazza, mit is keres az életben. Rájöttem, hogy mindig is ezt a fajta boldogságot kerestem, amit most élek. Most tudom igazán megbecsülni, ami körbevesz. Boldog és kiegyensúlyozott vagyok, mint eddig soha – kezdte Alexandra, majd azt is megosztotta, hogy jelenleg milyen a kapcsolata a párjával, Dáviddal.

– Összehangoltuk a szokásainkat, az életünket, gördülékenyen megy minden. Persze, akadnak viták, mert szenvedélyesek vagyunk. Nőből vagyok, szoktam hisztizni. Dávid nem veszekedős típus, de nála is ki tudom húzni a gyufát. Olyankor szépen helyrerak, hogy ezt ne csináljuk egymással – fejtette ki, hozzátéve: szerinte ő az, aki inkább generálja a feszültséget.