Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Stana Alexandra őszintén mesélt a Meggyes Dáviddal való kapcsolatáról

Azóta szépen összecsiszolódtak, noha vannak kisebb-nagyobb viták közöttük.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid szerelme nagy port kavart de mára sikerült túljutniuk a nehézségeken.

A kezdeti nehézségek ellenére a Dancing with the Stars profi táncosnője úgy érzi, boldogabb, mint valaha, és egyáltalán nem bánja, hogy volt az életében egy olyan időszak, amikor sorra kellett helyt állnia különböző helyzetekben, melyről a Hot! magazinnak mesélt.

– Kellenek a mélypontok, amelyek hatására az ember megválaszol magában kérdéseket, megfogalmazza, mit is keres az életben. Rájöttem, hogy mindig is ezt a fajta boldogságot kerestem, amit most élek. Most tudom igazán megbecsülni, ami körbevesz. Boldog és kiegyensúlyozott vagyok, mint eddig soha – kezdte Alexandra, majd azt is megosztotta, hogy jelenleg milyen a kapcsolata a párjával, Dáviddal.

– Összehangoltuk a szokásainkat, az életünket, gördülékenyen megy minden. Persze, akadnak viták, mert szenvedélyesek vagyunk. Nőből vagyok, szoktam hisztizni. Dávid nem veszekedős típus, de nála is ki tudom húzni a gyufát. Olyankor szépen helyrerak, hogy ezt ne csináljuk egymással – fejtette ki, hozzátéve: szerinte ő az, aki inkább generálja a feszültséget.