Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Berki Mazsi: Egyedül tartom fenn a háztartásunkat, én veszek szinte mindent

Családja segíti, a számláit egyedül fizeti, és amiatt is nagy rajta a teher.

Berki Mazsi a hot! magazinnak mesélt arról, hogy a kislányával, Emmával még mindig a Berki Krisztiánnal közös Római–parti albérletükben élnek. Mint mondja, nincs rossz érzése a lakásban, megnyugtatja a víz közelsége.

Bár a családja sokat segít neki, az özvegy elmondta, teljesen egyedül vezeti a háztartást és fizeti a számláit is – olvasható az rtl.hu szemléjében.

– Az élet úgy hozta, hogy egyedül tartom fenn a háztartásunkat, én veszek szinte mindent. Anyukám és a család szokott ruhákat és mindenféle jó dolgokat ajándékozni Emmának. Ezért nem volt kérdés, hogy pár napra be kellett raknom Emmát a bölcsibe, mert képtelenség egy kisgyermek mellett dolgozni – magyarázta Berki, hozzátéve: többször adódnak gyenge pillanatai, amikor a babája előtt sírja el magát, de igyekszik erős maradni, azt szeretné ugyanis, ha a kislánya egy magabiztos, mosolygós anya mellett nőhetne fel. Nagy rajta viszont a teher, hiszen az Emmát érintő minden fontos döntést neki kell meghoznia.

– Egy gyermeket nem egyedül vállal az ember. Lehet, hogy az édesapák bizonytalanok abban, hogyan kell bánni egy kisbabával, de a legtöbb helyzetben ott vannak, és fontos döntésekben segítenek. (…) Én már soha nem fogom tudni megbeszélni ezeket a gyermekem édesapjával.