Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Révész Sándor: A legutolsó feleségemmel már nem vagyunk együtt

Nemrég döntöttek úgy, hogy külön válnak.

Révész Sándor tavasszal szenvedett sztrókot, azóta csak nagyon ritkán ad interjút. A BEST magazinnal kivételt tett: mesélt az állapotáról és azt is elárulta, hogy a feleségével már nincsenek együtt.

– Hála Istennek, az elmúlt nyolc hónapban egyetlen egyszer sem estem el, pedig nem számolom, de több százezer, ha nem több millió lépés van már a lábamban. Nagyon nagy türelemjáték egy ilyen betegségből felépülni, nagy fegyelmet és kitartást kíván, de emelt fővel csinálom. Fatalista vagyok, pontosan tudom, ami történt velem, az nem véletlenül történt. Sorszszerű volt. Annyi szép, lendületes és mozgékony év után most ezekkel a kicsit eltespedt izmokkal és inakkal, amik nagyon nehezen – illetve hála Istennek egyre könnyebben – bírhatók szóra, kelek, fekszem, és viselem a sorsom – kezdte a Piramis zenésze, aki a Mecsek egyik településén él egyedül.

– A legutolsó feleségemmel már nem vagyunk együtt, nem élünk egy háztartásban, de a közös gyermekünk, Ráhel nagyon komoly kohézió köztünk. Szeretet és békesség van köztünk – mondta, majd a lányáról is bővebben beszélt.

– Szép, okos, értelmes lány, jól tanul. Soha nem voltam szigorú vele, inkább csak következetes, és igyekeztem őt a példámmal nevelni. (…) Nemcsak apa-lánya viszony van köztünk, hanem jó barátok is vagyunk – árulta el a magazin érdeklődésére.