Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Árpa Attila: Most kiszúrás lenne részemről egy nővel a párkapcsolat

Úgy érzi, az idő most nem lenne alkalmas arra, hogy járjon valakivel.

Árpa Attila nemrég a harmadik indiai filmjét is leforgatta, az elsőt még idén bemutatják. A színész a Blikknek mesélt a forgatásokon szerzett élményeiről.

– Utazás előtt mindig alaposan felkészülök a városból, kultúrából, sőt még egy pár kifejezést is megtanulok. Abban is biztos voltam, nem a szép épületeket szeretném csodálni, hanem a valódi életet akartam látni. Mumbai egy húszmilliós város, amelyet a hatalmas gazdagság és a mélyszegénység ellenpólusa is meghatároz. Amíg kinn voltam, belevetettem magam a gettó legmélyébe és semmilyen atrocitás nem ért. Még akkor sem féltem, amikor este egyedül jártam az utcákat – magyarázta.

– Noha húszmillióan laknak Mumbaiban, a két hét alatt egyszer sem találkoztam szép nővel. Pedig nyilván ott is vannak, hiszen ismerünk csodaszép indiai színésznőket. Itthon azonban elég kilépnem az ajtón és lépnem kettőt, máris látok egy szép nőt. Tényleg büszkék lehetünk arra, hogy Magyarországon aránytalanul sok szép nő él – mondta Árpa, aki azt is megosztotta a lappal, hogy jelenleg nincs párkapcsolata, szerinte ugyanis az élete jelen időszaka nem alkalmas arra, hogy járjon valakivel. Sok a munkája, A Nagy Ő óta folyamatosan utazik világszerte, és a családjának is szüksége van rá.

– Most kiszúrás lenne részemről egy nővel a párkapcsolat. Egyrészt a Nagy Ő óta szinte folyamatosan mozgásban vagyok, (…) másrészt pedig olyan hosszú a fontos teendőim listája, hogy a randizás igencsak a vége felé helyezkedne el. Édesanyámnak tavaly két agyvérzése volt és most is egészségi problémákkal küzd, a lányom kollégista, csak hétvégén láthatom. Játszom színházban, a Tortúrában, folyamatosan tanítom a színészetet a fiataloknak, az idei forgatások is szép számmal kezdenek alakulni és akkor még a barátaimra nem is jutott időm. Nagyon nem alkalmas időszak ez egy párkapcsolatra, hisz most a család az első mindenek felett – jelentette ki.