Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Zimány Linda: Nem fogok a sajtóhoz rohanni, ha szerelmes leszek

Zimány Linda szingli, de nem is keresi görcsösen az igazit, ahogyan a családalapítással sem rohan.

Nincs is ideje azon aggódni, lecsúszott-e bármiről, hiszen napi 12-14 órában a karrierje és a ruhamárkája építésével foglalkozik. A családja sem nyomasztja olyan kérdésekkel, minthogy van-e párja, vagy mikor lesz gyereke, de mint kiderült, vannak, akik megteszik helyettük.

– Megesik, hogy önjelölt nagymamák lépnek oda hozzám és faggatnak arról, hogy miért nem vagyok még házas és miért nincs még gyermekem – mondta a Borsnak a 36 éves modell-jogász, majd hozzátette, húszévesen is úgy gondolta, hogy negyvenhez közel lesz majd belőle feleség és anya, szerinte semmi gond nincs azzal, ha egy nő megfontoltan és tervezetten éli az életét.

– Én úgy döntöttem, hogy először karriert építek és bár tudom, hogy sokan vannak, akik szerint ez így nem helyes, de az én cipőmben én járok, vagyis csak én dönthetek az életem alakítása felől. Megértem azt is, ha valaki fiatalon szeretne édesanya lenni, hát értsék meg azt is, ha valaki másképp dönt. Nálam a karrier már rendben van, ezért természetesen vágyom a családalapításra – hangsúlyozta.

Linda az interjúban azt is kijelentette, hogy bár jelenleg nincs párja, lehet, hogy azt sem verné nagydobra, ha rátalálna a szerelem.

– Tulajdonképpen miért is kéne nekem bárkinek is elárulnom, hogy van-e változás a magánéletemben, vagy nincs? Eleve azt sem értem, miért érez késztetést bárki arra, hogy az élete minden pillanatáról posztot készítsen. Én inkább megélem és nem megörökítem a pillanatokat – magyarázta.