Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

12 év után válik a férjétől Judy

Rájött, hogy hogy méltatlan lenne a házasságában maradnia.

Judy tavaly decemberben beszélt először arról, hogy problémák merültek fel a házasságában. Akkor úgy fogalmazott, a férje, Molnár Balázs és ő is küzdelemben vannak.
Az énekesnő most a Story magazinnak árulta el, hogy nem sikerült megmenteniük a kapcsolatukat, nemrég beadta a válókeresetet.
– A második válásomnak nézek elébe, és bízom benne, hogy sikerül békésen megoldanunk. Az első férjemmel semmi sem kötött minket össze, Balázzsal viszont a vagyon mellett 14 év és egy közös gyermek is. Már értem az embereket, akik azt mondják, nem mernek lépni. Hiába nincsenek már érzések, egyszerűen a megszokás egy akkora erő, hogy odaláncol a másikhoz – magyarázta az énekesnő, aki úgy véli, a válással ő és a gyerekének apja is új esélyt kaphatnak a boldogságra.
Mint kiderült, az utolsó csepp a pohárban a kislányuk, Maja egészségi állapotának romlása volt. Judy elmondta a lapnak, úgy érezte, a lánya testileg és lelkileg is sérülni fog, ha tovább kell néznie, mennyire rombolja az édesanyját a rossz házassága, ami miatt nem olyan kiegyensúlyozott és vidám, mint régen. Judy hozzátette: öt éve érezte már, hogy valami nincs rendben közte és a férje között. Úgy véli, azzal kezdődhetett kettejük eltávolodása, hogy ő a kezetektől támogatta a férje önmegvalósítását, Molnárt viszont annyira elvitték a saját célja, hogy megfeledkezett azokról, amiket közösen akartak elérni.
– Nagyon sokat voltam otthon egyedül a gyerekkel, miközben ő éjszakába nyúlóan dolgozott vidéken, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy csak élek valaki mellett, akivel nem is vagyunk együtt. Elhidegültünk egymástól. A házaséletünk is rutinszerűvé vált, és bár hozzám jött haza, azt gondolom, a női megérzések sosem csalnak… De mivel nagyon szerettem, behunytam a szemem, sok mindent elnyomtam magamban, úgymond megalkudtam. Hosszú évek és szakemberek segítsége kellettek ahhoz, hogy rájöjjek, méltatlan lenne benne maradnom ebben a házasságban – nyilatkozta a magazinnak.
Az énekesnő végül a pszichológusa iránymutatásával látta be, hogy már nem léteznek azok a dolgok, amiktől egykor jól működő pár voltak a férjével. Úgy véli, a volt kedvese biztosra vette, hogy ő sosem lépne ki, amikor viszont mégis elengedte a házasságukat, Molnár küzdeni kezdett érte.
– Elmentünk pár terapeutához is, de bárcsak ne tettük volna. Álmomban nem gondoltam, hogy a férjem ilyen véleménnyel van rólam. Lényegében sem mint nő, sem mint anya, sem mint feleség nem feleltem meg neki. Aztán ő is külső segítséget kért, és hitte, hogy visszafordítható a kettőnk közötti távolság. Közeledett, de én akkor ezt már nem tudtam fogadni. És bár lassan több mint másfél éve nincs kapcsolatunk egymással, zokogtunk mindhárman, amikor ez év januárjában különköltöztünk.
Ami a viszonyukat illeti, Judy úgy fogalmaz: nagyon hullámzó. Ő már túl van a férjén, akinek tiszta szívből kívánja, hogy megtalálja a boldogságot. Az sem zavarná, ha új párja lenne. Szeretné továbbá, ha a kislányuk nevelését a jövőben is ugyanolyan rugalmasan tudnák kezelni, mint jelenleg.
– Rengeteget tanultam ebből a házasságból, tudom, mikor és hol hibáztam, és igyekszem ezt a jövőben már nem elkövetni. És bár jövőre 50 éves leszek, hiszek még a boldogságban, és vágyom is rá, hogy szeressenek – mondta az énekesnő.