Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiderült, miért ért véget Stahl Judit műsora

A Micukó című műsor annyira kiverte a japán hirdetőknél a biztosítékot, hogy villámgyorsan elköszönt tőle a csatorna.

Igazán sokoldalú üzletasszony Stahl Judit, aki a kamera mindkét oldalán elképesztő sikereket ért el. A rendező szakon végzett egykori televíziós a gasztronómia területén is megcsillogtatta a tehetségét nagysikerű főzőműsoraiban és szakácskönyveiben. Bár mára visszavonult a televíziózástól, Liptai Claudia a Nő a tét című műsorában szívesen emlékezett a múltra. Különösen a Micukó című műsorra, amelyben japán álriportert alakítva húzta csőbe a hazai celebvilág színe-javát.

NT GA 1


– Három hét alatt 85 interjút csináltam. Mikor először mondták el a műsor ötletét, féltem, hogy fel fognak ismerni a magyar celebritások. Egy hónapig tanultam a karaktert, nem színész szakon végeztem, úgyhogy mindent nulláról építettem fel. Tanultam a hangképzést, a műfoggal való beszédet, megszoktam a szemüveget. Szulák Andrea volt az első beszélgetőpartner, akit egyébként abszolút jól ismerek. Úgy voltam vele, hogy ha előtte nem bukok le, ez menni fog. Átmentem, amit én magam se hittem el – emlékezett vissza Stahl Judit, akinek műsora tiltakozás miatt került le a képernyőről.
– Számomra ez furcsa, de nagy teljesítmény volt, hogy ezt a műsort meg tudtam csinálni. Sajnos mégis gyorsan levették a műsorról, mert a japán cégeknek nem tetszett a dolog. Tiltakoztak, hogy kivonulnak, mint hirdető. Pedig annyira nem a japánokról szólt, hanem a vendégek reakcióiról… sajnos ma már nem is elérhetőek az epizódok, de nekem megvannak a felvételek – mondta a Sláger FM Youtube formátumában Stahl Judit.

Fotó: TV2

Az adás itt tekinthető meg: