Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Kiderült, miért ért véget Stahl Judit műsora

A Micukó című műsor annyira kiverte a japán hirdetőknél a biztosítékot, hogy villámgyorsan elköszönt tőle a csatorna.

Igazán sokoldalú üzletasszony Stahl Judit, aki a kamera mindkét oldalán elképesztő sikereket ért el. A rendező szakon végzett egykori televíziós a gasztronómia területén is megcsillogtatta a tehetségét nagysikerű főzőműsoraiban és szakácskönyveiben. Bár mára visszavonult a televíziózástól, Liptai Claudia a Nő a tét című műsorában szívesen emlékezett a múltra. Különösen a Micukó című műsorra, amelyben japán álriportert alakítva húzta csőbe a hazai celebvilág színe-javát.

NT GA 1


– Három hét alatt 85 interjút csináltam. Mikor először mondták el a műsor ötletét, féltem, hogy fel fognak ismerni a magyar celebritások. Egy hónapig tanultam a karaktert, nem színész szakon végeztem, úgyhogy mindent nulláról építettem fel. Tanultam a hangképzést, a műfoggal való beszédet, megszoktam a szemüveget. Szulák Andrea volt az első beszélgetőpartner, akit egyébként abszolút jól ismerek. Úgy voltam vele, hogy ha előtte nem bukok le, ez menni fog. Átmentem, amit én magam se hittem el – emlékezett vissza Stahl Judit, akinek műsora tiltakozás miatt került le a képernyőről.
– Számomra ez furcsa, de nagy teljesítmény volt, hogy ezt a műsort meg tudtam csinálni. Sajnos mégis gyorsan levették a műsorról, mert a japán cégeknek nem tetszett a dolog. Tiltakoztak, hogy kivonulnak, mint hirdető. Pedig annyira nem a japánokról szólt, hanem a vendégek reakcióiról… sajnos ma már nem is elérhetőek az epizódok, de nekem megvannak a felvételek – mondta a Sláger FM Youtube formátumában Stahl Judit.

Fotó: TV2

Az adás itt tekinthető meg: