Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kasza Tibi végleg maga mögött hagyta az éneklést

Nem lenne benne hiányérzet, ha egyik napról a másikra már nem ismernék fel az utcán.

Kasza Tibi a Story nyári különszámának adott interjút, melyben elárulta: a családjával nem tűntek el, tudatosan döntöttek úgy, hogy nem osztanak meg információkat a külvilággal a magánéletüket illetően.
Mint mondta, korábban nagyon élvezte a közösségi oldalak használatát, aztán azon kapta magát, hogy csak kötelességből, megfelelési vágyból van jelen. Mostanra már csak a családjának szeretne megfelelni, kerüli a feltűnést.
– Az is lehet, hogy minden maradt a régi, csak szimplán megöregedtem. Tudatosan kerülöm a nyilvános eseményeket. És őszinte leszek, ha holnaptól nem ismernének fel az utcán, nem lenne bennem hiányérzet. Holott kimondottan jólesik, ha valaki odalép hozzám, megszólít, és beszélgetünk egy kicsit – magyarázta a lapnak, hozzátéve: a családja megadta neki azt a teljességet, aminek köszönhetően már semmit nem vállal el muszájból.
– Nem szeretnék túl csöpögős lenni, de az, hogy jó férj és apa legyek, felülír mindent. Máshova kerültek a hangsúlyok. Az az igazság, hogy teljesen hétköznapi életet élünk, ami másoknak már-már unalmasnak is tűnhet – árulta el a műsorvezető, aki azt is kijelentette: soha többé nem fog már zenélni vagy színpadra állni, élete ezen fejezetét lezárta, és ezzel békében van.
– Negyven elmúltam, amikor egy hosszabb szünet után még visszatértem, a dalaim kivétel nélkül nagyon sikeresek lettek, tehát elégedetten zártam le az életemnek ezt a fejezetét. Az a filozófiám, hogy inkább én zárok be ajtókat, és nem várom meg, amíg az élet bevágja előttem – jelentette ki.
Ami a képernyős karrierjét illeti, úgy véli, a Szerencsekerék lehet az utolsó műsora. Ha ezzel a feladattal búcsúzna a tévézéstől, az élete ezen szakaszával is elégedett lenne. Ezt az ajtót viszont ahogyan fogalmaz, még résnyire hagyja.

Fotó: TV2