Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

„Ma van a 2. születésnapom” – Béres Anett fotósorozattal emlékezett meg az elmúlt egy évéről

Az akkor szerzett sebeit mai napig hordozza.

Sáfrány Emese és Béres Anett egy évvel ezelőtt vettek részt egy ayahuasca-szeánszon, ami kis híján az egykori ValóVilág-szereplő életébe került. A szer hatására hallucinációi lettek, ezek elől menekülve lezuhant egy magaslesről. Csigolyatörést szenvedett, eltört továbbá öt bordája és a sarokcsontja is. 24 órával később végül egy férfi talált rá, aki rögtön segítséget hívott. Életmentő műtétet hajtottak végre rajta, öt órán át operálták, és további beavatkozások is vártak még rá. Most az Instagram-oldalán egy hosszú bejegyzésben írt arról, mi történt vele az elmúlt egy évben.
– Ma van a 2. szülinapom! Ma egy éve, hogy megtalált az a kedves ember, és ilyenkor már kórházban voltam! A mai reggelemet a templomban kezdtem! Hálát adtam az Istennek, hogy vigyázott rám! Egy évvel ezelőtt egy barátnőmmel, Sáfrány Emesével úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk az életünket! A 2. fotó ott, akkor készült, mielőtt megittuk! – kezdte posztját az egykori reality-szereplő.
– Sokan még most is azt hiszik, hogy valami drogpartira mentünk, pedig csak a lelkünket akartuk meggyógyítani! Óriási félelemmel mentem oda, mintha éreztem volna, hogy bajom fog történni, de azt hittem, ez az egy, ami segíthet, hogy újra boldog tudjak lenni! Soha nem fogom elfelejteni azt a napot! Aztán jött a fekete leves! Az életem megváltozott, de nem úgy ahogy szerettem volna! Nagy bajba sodortam magam! Ennek a napnak még most is hordozom a sebeit, és a fájdalmait! Fogalmam nincs, hogyan csináltam végig ezt az egy évet! Akkor elképzelhetetlen volt, hogy valaha egészséges leszek! – írta Anett, aki azzal folytatta, amiért mentek, végül is megtörtént, az élete ugyanis valóban megváltozott, csak éppen nem úgy, ahogyan szerette volna.
– Köszönöm Istenem, hogy élek. Köszönöm, hogy majdnem egészséges vagyok. Köszönöm, hogy megismerhettem ilyen jólelkű ápolókat, profi orvosokat, és rengeteg embert, akik mellettem voltak, akik a mai napig segítik a rehabilitációmat! Köszönöm a családomnak és a barátaimnak, hogy kitartottak mellettem, az anyukámnak, hogy 4 hónapig ápolt a kórház után, és gondoskodott rólam! És Nektek is köszönöm, akik követtek engem, és aggódtatok értem – zárta gondolatait, majd név szerint is köszönetet mondott az orvosainak.

A teljes bejegyzést ide kattintva lehet megnézni.

Fotó: RTL Klub