Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szandi három napig volt kómában lovasbalesete után, most újra lóhátra ült

Súlyos lovasbalesete ugyan nem ma történt, mégis hosszú idő telt el, mire rávette magát, hogy újra lovagoljon.

Szandi hétfőn az Instagramján osztotta meg, hogy korábban rendszeresen lovagolt, amivel egy súlyos sérülés miatt hagyott fel, de nemrég újra lóhátra ült.
– Régebben évekig a galoppon lovagoltam mint amatőr zsoké. Aztán egy baleset után három napig kómában voltam, és utána már semmi nem volt olyan mint azelőtt. 😔 Pár évente próbáltam újra lóra ülni, de már bennem volt a félelem. Az elmúlt időszakban újra elkezdtem lovagolni, szavakba se tudom önteni, milyen csodálatos érzés!🙏🏼 Hogy mindez miért történt, hamarosan kiderül…🐴🐎 – olvasható az énekesnő posztjában.
2009-ben már nyilatkozott egyszer a balesetről, akkor a TV2-nek azt mondta:
– Állítólag elvitt a ló engem valahova, a pályán túlra, és ott estem le róla. Én küzdöttem, küzdöttem állítólag, és aztán sikerült leesnem. Nem találtak, csak azt látták, hogy a ló megy vissza az iskolába. Vagy fél óráig kerestek engem, hogy hol feküdhetek a földön – mesélt a részletekről.
Mint kiderült, ő volt az első ember, aki a betörés után a csikóra ült. Utólag úgy vélte, a saját vagányságnak köszönhetően esett le a lóról, még a bukósisakját sem kapcsolta be és a kengyelt is felhúzta. A baleset körülményeire nem emlékszik, annak következtében agyzúzódása lett.