Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Eddig tűrt Majka, nyilvános üzenetben reagált Curtisnek

Majka sokáig nem reagált egykori zenésztársa „megszólalásira”, most azonban tiszta vizet öntött a pohárba.

Majka és Curtis tavaly júliusban még terv szerint együtt adtak volna koncertet Villányban, utóbbi viszont nem jelent meg a fellépésen. Majka ekkor úgy fogalmazott: „Nem tudunk segíteni, ha te nem akarod…” A zenészek később bejelentették, külön utakon folytatják tovább a pályafutásukat, amihez a mai napig tartják magukat.
Curtis a minap a Facebook-oldalán vetett számot az elmúlt egy évéről. Bejegyzésében egyebek között úgy is fogalmazott:
– Soha ne elégedjetek meg a közepessel, és ne engedjétek meg SENKINEK, hogy kihasználjon titeket. Ne engedjétek meg, hogy megalázzanak és kevesebbnek érezd magad emiatt. Több van bennetek, mint azt hinnétek.
Szerda délelőtt Majka a közösségi oldalán reagált Curtis tegnapi posztjára, név szerint megszólítva egykori zenésztársát.
– Attila! Egészen furcsa, hogy még mindig ott tartunk, hogy nekem üzengetsz a közösségi médiában, pedig minden olyan jól alakul elvileg a te életedben. Annyi hazugságot kitermeltél a nyilatkozataidban az elmúlt egy évben arról, hogy kettőnk kapcsolata miért és hogyan ért véget, én mindvégig hallgattam, mert abszolút nem érdekem, hogy a te közönséged csalódjon. Azt viszont nem lehet, hogy soha nem reagálok semmilyen gátlástalan mondandódra, mert a végén azt hiszik, nekünk van félnivalónk – kezdte bejegyzését Majka, majd arról írt, hogy Curtis egy évvel ezelőtt saját maga ismerte el egy posztban, hogy beleesett ugyanabba a gödörbe, mint korábban is, de egy negyed órán belül külső tanácsra javította ezen kiírását.
– Azt írod, hogy életed legfontosabb döntését hoztad meg egy évvel ezelőtt. Az igazság az, hogy mi hoztuk meg helyetted. Tudatos karrierépítésnek állítod be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig életed legnagyobb faszságát követted el, amiből aztán jól jöttél ki, mint azóta mindenből. Egészen elképesztő, hogy te azóta kész tényként, sőt (!!) igazságként kezeled a saját hazugságod. De igazad van.. az idő mindent megold, rendbe tesz…
A rapper a folytatásban úgy fogalmazott, számára talán az a legfájóbb, hogy a közös barátaik és azok, akik belülről nézték végig, mi történt közöttük, most csendben hallgatnak.
– Senkinek nem jut eszébe felhívni a figyelmed arra, hogy legalább a tüzet ne csináld ilyen posztokkal. Ehhez azért kell, hogy legyen az ember arcán bőr… De megértem őket is, mivel tudom, hogy semmi rosszat nem akarnak neked, és mindenki azon volt/van, hogy rendbe tedd az életed. Sok sikert hozzá, úgy látom, jól alakul… szívesen – zárta gondolatait.

Fotó: TV2