Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Férjhez ment Agárdi Szilvia: Sosem láttam Gerit

Összeházasodott Agárdi Szilvia énekesnő és párja, Czerődi Gergely.

A szerelmesek február óta szervezték a július eleji menyegzőt. Azt már akkor tudták, hogy természetközeli helyszínt szeretnének, végül a menyasszony bátyja ajánlott nekik egy tóparti vadász- és turistaházat.
– Felhívtam a tulajdonost, és az elbeszélések alapján lefoglaltam a helyet. Kérdezték is, hogy »Biztos lefoglalod? Nem is láttad még!« Mire én: »Ha oda megyek, se leszek előrébb« – mondta a Story magazinnak a születése óta látássérült énekesnő, aki részleteket is elárult az esküvőről. Ötven fős násznép előtt mondták ki a boldogító igent, és Szilvit édesapja kísérte az oltárhoz. Vőlegénye elérzékenyült, amikor először pillantotta meg szerelmét.
– Előtte nem láttam rajta az esküvői ruhát. Gyönyörűen állt rajta. Szinte elállt a lélegzetem. Már akkor éreztem, hogy kezdenek gyűlni a szememben a könnyek. Szilvi apukája sem bírta ki sírás nélkül. Nagyon megható pillanat volt, amit sosem fogok elfelejteni – idézte fel Czerődi Gergely.
Az énekesnőt szintén meghatotta a pillanat, ahogy az ő édesapját is.
– Amikor apu odajött a szobához, ahonnan az oltárhoz kísért, akkor azt mondta: »Nem hiszem el, hogy ez a pillanat is eljött«. Tudom, hogy neki álomszerű volt, hogy oltárhoz kísérhet. Miután elindultunk, éreztem rajta, hogy fojtogatja a sírás. Én még akkor nem pityereghettem a sminkem miatt. Emlékszem, a vonulásunk idején megálltunk egy picit, hogy megéljük azt a pillanatot. Átfutott előttem az életem, hogy copfos kislányként néha önbizalomhiánnyal küzdöttem, most meg itt vagyok az apukámmal, körülvesznek a szeretteim, és meg fog változni az életem. Sokat küzdöttünk azért, hogy tényleg igazi boldogságra találjunk. A mi történetünk nem került még be egy mesekönyvbe sem, nekünk mégis mesebeli, ami velünk történt – nyilatkozta az énekesnő, aki arról is mesélt, hogy hajnalig tartott a mulatság, és másnap elindultak nászútjukra, a Mátrába.