Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Fekete Dávid randizgat a házi őrizete alatt: Senkit sem találtam, aki igazán érdekelt volna

Az énekes először mesélt a börtönéletről, a válásáról és hogy szeretne visszatérni énekesként.

Fekete Dávid 2008-ban szerzett országos ismertséget magának, amikor jelentkezett a Megasztár negyedik szériájába, melyben végül a második helyen végzett. Két évvel ezelőtt letartóztatták, a gyanú szerint gépkocsik adás-vétele kapcsán százmillió forinttal károsította meg az ügyfeleit. Tizennégy hónap előzetes letartóztatásba helyezték, ahonnan egy éve kiengedték házi őrizetbe. Az énekes a Story magazinnak adott interjút. Elmondta, túl gyorsan akart nagyra törni vállalkozásával, többször hozott rossz döntéseket, emellett még rossz társaságba is keveredett. Hiszi, hogy nem véletlenül került börtönbe, égi jelnek veszi a történteket.
– Nincs mit szépíteni, engem szó szerint lejárattak egy ország előtt. Csaló gazember hírében állok, holott ártatlan vagyok. De bízom abban, hogy az igazságszolgáltatás működik, és mindenki elnyeri a méltó büntetését. Nagy fordulatok lesznek még itt, és minden kiderül, legfőképp az, hogy hazudtak rólam, akik csalónak mondtak – nyilatkozta a magazinnak Dávid, aki korábban egy évig és két hónapig volt börtönben.
– A bezártság egy olyan dolog, amit addig senki sem ért meg, amíg nem éli át. A legkevesebb, hogy kiszolgáltatott vagy. Az, hogy 24-ből 23 órát 6 négyzetméteren kell lenned minden nélkül, felemésztő. Sosem felejted el. De odabenn rengeteget fejlődtem, átértékeltem sok mindent. Rájöttem, hogy túlértékeltem a képességeimet, de végül megtaláltam saját magam. A Bibliát szorongattam, és a Jóistenbe kapaszkodtam. Ha ő nem segít, biztos, hogy feladtam volna – árulta el az énekes, aki az ügy kirobbanásakor felesége, Regina két közös ikerfiaikkal elfordult férjétől.
– Teljesen ledöbbentem, amikor odabent megkaptam a levelet, amiben az állt, hogy a feleségem elválik tőlem. Nem tagadom, már előtte is voltak gondjaink, de annál mélyebbnek hittem a kapcsolatunkat, minthogy se szó, se beszéd beadja a válókeresetet. Ha addig mélyen voltam, akkor elképzelhetik, hova kerültem ekkor… Már csak hab volt a tortán, amikor jött a hír, hogy az ügyvédjével pert is indítottak ellenem, miszerint én hitelt vettem fel a nevére, amiről ő nem tudott – emlékezett vissza, majd azt is elárulta, a rácsok mögött gyermekei tartották benne a lelket.
– Nem igazán lehet szavakkal kifejezni milyen, amikor több mint egy év után magamhoz ölelhettem őket – jelentette ki Fekete Dávid.
A lapnak adott interjúban arról is beszélt, nem adta fel az énekesi karrierjét, de jelenleg egy marketingcég osztályvezetőjeként dolgozik.
– Ha minden jól megy, hamarosan új videóklipem is lesz. Nem tudom, hogy fogadják majd a visszatérésem, és tudok-e olyan szintre kerülni, mint annak idején, de szeretnék újra fellépni, koncertezni – árulta el.