Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

„A szerelmi házasság már egyszer megvolt” – Détár Enikő nem tervez újra férjhez menni

Majdnem tíz éve vannak együtt jelenlegi párjával, Kiss Péterrel.

Détár Enikő már kilenc és fél éve van együtt párjával, Kiss Péterrel, bár eleinte nem jósolt maguknak túl sok időt. Erről a Hot! magazinnak beszélt a színésznő.
– Ma is óvatos vagyok; csak azt tudom, amin már túl vagyunk együtt. Amikor összehozott bennünket az élet, mindketten válófélben voltunk, szétesett az életünk. Azt mondtam Péternek, hogy ha bármelyikünk úgy érzi, szakítani akar, csak annyit mondjon a másiknak: »Köszi!« Néhány hét után is azzal cukkoltam, hogy: »Szerintem nem te fogsz kitolni a Kerepesibe!« Tisztában voltam a köztünk lévő korkülönbséggel is, de csak telt az idő, Péter meg frappáns válasszal reagált: igényt tart a Kerepesi-bérletre – idézi Détár Enikőt a Bors.
Kiss Péter az elején el sem hitte, hogy a színésznő szóba áll vele.
– Főleg azt szeretem benne, hogy itthon nem díva. Amilyen anya, amilyen partner és társ, azt szeretem igazán. Nem kényelmesedünk bele a kapcsolatba, de itthon azok lehetünk, akik valójában vagyunk. Nem is beszélve arról, hogy milyen fárasztó viselni ezeket a csillogó jelmezeket! Van köztünk ritmuskülönbség: én nyugisabb típus vagyok, Enci sokszor még gyorsabb tempót diktálna. Egyszerűen azt éreztem és érzem most is, hogy jó Enci mellett, hogy megérkeztem. Hogy mi a titok? Minőségi idő és osztatlan figyelem – árulta el az angoltanárként dolgozó férfi a lapnak.
Détár Enikő úgy fogalmazott, sokat adtak egymásnak párjával. Úgy érzi és reméli, képesek együtt változni, fejlődni. Mégis nap mint nap aggódik a kapcsolatuk és a szakmája miatt is. „Nehezen mondok nemet egy-egy fellépésre, ezért már kilenc éve nem voltunk nyaralni” – tette hozzá a színésznő.
– Enci többet aggódik kettőnkön, mint én. Jól érezzük magunkat, működik. Az együttlétünk a közös döntésünk eredménye, nem a kényszer szülte, hiszen nincs közös cégünk, ingatlanunk vagy gyerekünk – mondta Kiss Péter.
Détár korábban volt már házas – 1984 és 2013 között Rékasi Károly felesége volt –, azonban mint kiderült, nem tervez újabb házasságot.
– Szerelmi házasságom volt, és mindent megadott, amit egy házasság adhat: van két egészséges és okos gyermekem. Az már egyszer megvolt. Nekem ez így jó, ahogy most vagyunk Péterrel. Azt mondtam neki, hogy el tudnám képzelni egy buddhista pap áldását és egy bulit, de az se fontos. Nem tökéletes a kapcsolatunk, de ebben mi jól vagyunk – mondta a színésznő.