Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Új képernyőssel bővül a Tények Reggel csapata – „Egy titkos álmom válik valóra”

Varga Attila tizenhárom éve dolgozik televíziósként, 2017 óta a Tények felelős szerkesztője, így nem lesz számára idegen a TV2 stúdiója.

Szentpéteri Eszter és Váczi Gergely mellé új képernyős érkezik a Tények Reggel csapatába. A televíziós a kommunikáció szakos tanulmányai után a TV2 Akadémián végzett, és immár tizenhárom éve a szakmában dolgozik. Varga Attila korábban több csatorna munkatársaként szerkesztői, riporteri és hírolvasói tapasztalatot is szerzett; 2017 óta, hat éve pedig a Tények felelős szerkesztőjeként dolgozik a TV2-nél.
– Fontosnak tartom, hogy fiatal kollégáknak is lehetőséget adjak. Attila évek óta bizonyít a Tények felelős szerkesztőjeként, most pedig reflektorfénybe lép és képernyősként, a Tények Reggel műsorvezető csapatának új tagjaként is kipróbálhatja magát – mondta Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója.
– Nagyon szeretek a Tények csapatával dolgozni és elárulom, egy titkos álmom válik valóra azzal, hogy a felelős szerkesztői munkám mellett a Tények képernyőse lehetek. Izgatottan és lelkesen várom a kezdést, nagyon örülök, hogy ilyen lehetőséget kaptam – árulta el Varga Attila, aki először hétfő reggel köszönti a nézőket a Tények stúdiójából.