Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Vitray Tamás a párkapcsolatáról: Más érzelmek ezek, egy idős ember másképp érez

A kilencvenéves tévés tavaly óta van együtt egy régi munkatársával.

Vitray Tamás 2019-ben vált el harmadik feleségétől, Kállay Bori színésznőtől, akivel 1987-től élt együtt. A válás okairól később így nyilatkozott: „Nem kívánok, és nincs okom vádaskodni, de ha egy házasság eljut idáig, kár keresni a hibást. Mind a kettő hibás mindig. Biztosan most is így volt. Az irántam tanúsított érzelmek valamiért megfogyatkoztak. Eljutottam oda, hogy útban vagyok. Valahol engem keresnek, vagy rám várnak. Egyszerűen ennek meg kellett történni. Úgy éreztem, hogy akkor a nyugodt éveimet lopom el.”
A tavalyi évben újra rátalált a szerelem a kilencvenéves televíziósra, aki egy korábbi kolléganőjével alkot egy párt. Vitray nemrég egy műsorban beszélt arról, hogy másképp éli meg a szerelmet, mint egykoron.
– Más érzelmek ezek. Egy idős ember másképp érez. Van, amiben mélyebben, és van, aminek kevesebb jelentősége van. Nemcsak a testiségről beszélnék, hanem egyáltalán a jelentőségek megváltoznak. Az, aki párt választ, tényleg úgy is gondolja, hogy legyen egy párom. Nem belőlem még egy, hanem egy fél, amelyik kiegészít. Abban nem csak az van benne, hogy csókolózom-e, simogatom-e vagy kapok-e gyengédséget… Benne van, benne lehet, de nem ez teszi ki. Csak a szerelem? Nem tudom. Mindegy. Együttlét, összetartozás – idézi Vitray szavait a story.hu.

Fotó: Youtube, Friderikusz Sándorral beszélgetett