Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

„Bontani kell” – Szilágyi István házának új tulaja elmondta, mi lesz az ingatlan sorsa

Több éve lakatlan volt az ingatlan, és áldatlan állapotok uralkodtak.

Szilágyi Istvánt még 2020 májusában gyilkolta meg saját fia, a férfit azóta életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték tette miatt.
A színész néhai, XVII. kerületi otthonához árverésen jutottak hozzá idén februárban. A vevőt elérte a Bors, hogy kiderüljön, milyen célból vásárolta meg a házat.
– A családom számára vásároltam meg az ingatlant, vagyis nem befektetési céllal. Tisztában vagyok azzal is, hogy jelenleg áldatlan állapotok uralkodnak a területen, de hamarosan megkezdjük a munkálatokat. Öt hónapja vásároltam meg a telket és azóta tervezgetjük a családdal, hogy pontosan mit is szeretnénk kezdeni vele. Mostanra kezd kikristályosodni, hogy idővel használatba szeretnénk venni. Vagyis a közeljövőben rendbe tesszük a területet, ami hatalmas munka lesz. Bontani kell és rendezni a terepet, mielőtt építkezni kezdünk.
Az új tulajdonos bár tudja, milyen szörnyűségek történtek a házban, igyekszik nem foglalkozni azokkal.
– Tudjuk, hogy ki, vagyis kik éltek a házban és azt is, hogy mi történt ott évekkel ezelőtt. Nagyon sajnáljuk Szilágyi Istvánt és azt sem állítom, hogy nem jut majd eszünkbe időnként, hogy kik is jártak ott előttünk, de igyekszünk inkább arra koncentrálni, hogy egykoron egy ismert színész és egy elismert szobrászművész élt ott és nem arra a szörnyűségre, amit a fiuk tett.
A lap azt írja, a szomszédok nagy megnyugvással vették tudomásul, hogy a telek elkelt, és végre rend lehet ott a jövőben.

Fotó: TV2