Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hosszú idő után megtörte a csendet Molnár Gusztáv: Az a legegyszerűbb, ha 265 nap után én adok hírt magamról

Tavaly novemberben vonult elvonóra, azóta nem lehetett hallani felőle.

Molnár Gusztáv 2022 novemberében vonult be harmadik alkalommal elvonókúrára súlyos alkoholproblémái miatt. Azóta nem sok mindent lehetett hallani róla azon túl, hogy közben elfogatóparancsot adtak ki ellene, rágalmazás miatt körözték. Instagram-oldalán most ő maga, egy hosszabb posztban árulta el, hogyan van most, és nehéz időszakáról is vallott.
– Megelőzve a találgatásokat és a haszontalan híreszteléseket, talán az a legegyszerűbb, ha 265 nap után én magam adok hírt magamról – kezdte a posztját a színész, melyet azzal folytatott: jól van.
– Nem is lehetnék jobban, hiszen élek. Közel 9 hónapot töltöttem önmagammal. Hálás vagyok, hogy segítséget kaphattam, hogy ez idő alatt nem kellett a kinti dolgokkal foglalkoznom, hogy megérthettem: a valóságom talán nem is az, mint aminek eddig hittem. A saját világom Komló előtt pokollá változott, és nem igazán láttam már belőle kiutat. Vesztettem. Ezzel a fájdalommal, veszteséggel kellett szembenéznem, és persze önmagamnak azzal a részével, amiről ezidáig nem akartam tudomást venni. Senki sem maradhat ugyanaz, aki volt, ha egyszer megismeri önmagát – írta Gusztáv.
Posztjában kiemeli, ajándékként fogja fel, hogy lehetőséget kapott megérteni, bizonyos dolgok mi miatt történtek az életében, most pedig az a feladata, hogy megtapasztalja, mi minden változott kilenc hónap alatt.
– Eddig két kézzel kapaszkodtam a segítőim kezébe, most pedig az egyiket elengedték. Még kicsit bátortalanul, de rengeteg kíváncsisággal vágok bele egy nagy utazásba. A legfontosabb, hogy nem egyedül. Budapesten vagyok. Nem szöktem el sehonnan, és nem adtam fel semmit. A dolgomat csinálom. Nem tudom, mi történt idekint ezalatt az idő alatt, de most nem is fontos. Az a fontos, hogy mi történt idebent. Időre van szükségem, és nem szeretnék feleslegesen beszélni. (…) Hálás vagyok, hogy képessé váltam elfogadni a segítséget, hogy rávezettek arra a felismerésre, hogy egész életemben azt kerestem, amivel keresek – írta a színész.