Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Elhunyt Mark Margolis, a Breaking Bad színésze

Mark Margolis a New York-i Mont Sinai kórházban hunyt el rövid betegség után.

Nyolcvanhárom éves korában Elhunyt Mark Margolis amerikai színész, aki a Breaking Bad – Totál szívás és a Better Call Saul című sorozatokban Hector Salamanca egykori drogbáró alakításával vált ismertté – írta a The Guardian című brit napilap pénteken a honlapján. Halálos ágyánál ott volt felesége, Jacqueline és a fia, Morgan.
Öt évtizedes pályafutása során több mint hatvan filmben játszott, közöttük a Sebhelyesarcú (Scarface), az Ace Ventura és A pankrátor (The Wrestler) című alkotásokban.
A legnagyobb sikert a kerekesszékbe kényszerült, egy csengő segítségével kommunikáló Don Hector Salamanca egykori mexikói kartelltag megformálásával érte el, ezért az alakításért 2012-ben Emmy-díjra jelölték a legjobb férfi vendégszereplő (drámai tévésorozat) kategóriában.
Margolis Philadelphiában született 1939-ben. New Yorkba költözve Stella Adlernél tanult, és színházi színészként dolgozott. Több mint ötven darabban játszott, 2010-ben az Imagining Madoff című színdarabban a piramisjátékáról elhíresült Bernie Madoffot alakította. (MTI)